Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Twitter-engineer zegt dat grote bugs binnen zes maanden op het platform zullen komen

[VIDÉO] Misschien vind je deze partnerinhoud ook leuk (na reclame)

Het personeel van Twitter zal niet genoeg zijn om het platform op zijn plaats te houden. Het is niet verrassend dat na het ontslag van ongeveer de helft van de werknemers van het bedrijf op 4 november vorig jaar Elon MuskNieuwe CEO. Een technicus zegt dat het platform een ​​enorm risico loopt om de komende weken bugs te zien vermenigvuldigen.

Slechts enkele uren nadat de werknemers vertrokken, meldden gebruikers van het populaire sociale netwerk een storing in de “retweet”-functie, een belangrijk kenmerk van Twitter. Onevenwichtigheden die mogelijk niet verbeteren, volgens een interne bron.

Oh, ik heb al jaren geen handmatige retweet meer gezien. Begint de baan al vast te lopen? Vraag het de gebruiker hier. dit werk, MIT Technology Review-rapporten, werd in 2009 geïntroduceerd. Het kwam om een ​​reeds wijdverbreide praktijk te automatiseren: het kopiëren van iemands post met vermelding van hun ID. ” Dit was de eerste openbare scheur in het Twitter-databasegebouw – een ‘piep’ op de seismometer die waarschuwt voor een grotere aardbeving ”, bevestigt de recensie. Ben Kruger, de Twitter-engineer die met deze media sprak, bevestigt de informatie.

Met de enorme teruggang van Twitter zijn veel ervaren ontwikkelaars en technici vertrokken. Onder deze omstandigheden is het moeilijk om het platform even efficiënt te onderhouden als voorheen. Er verschijnen al kleine fouten op het sociale netwerk. Na handmatige retweets werden langzame laadtijden waargenomen, evenals fouten bij het weergeven van het aantal abonnees. “ Twitter-technici hebben beveiliging ontworpen waarop het platform kan terugvallen, zodat de functionaliteit niet volledig wordt aangetast, maar in plaats daarvan worden miniversies geleverd. Dit is wat we zien Ben Kruger vertaalt.

READ  De griepepidemie infecteert nu heel Frankrijk, evenals Corsica

Kleine problemen, om mee te beginnen.

Hij verwachtte al dat er snel andere kleine bugs zouden verschijnen: accounts die verdwijnen en weer verschijnen zonder duidelijke reden, tweets die niet langer …” In het begin zullen het kleine ergernissen zijn, maar aangezien grote correcties worden uitgesteld, zullen de zaken zich opstapelen totdat mensen het uiteindelijk opgeven. bang. Stilletjes baant de hashtag #twitterdown zijn weg naar het platform, waar mensen de bugs opmerken die ze zien.

Zoals gemeld door persbureau Reuters in een artikelElon Musk, de leider van Twitter, is van plan om nog meer forse bezuinigingen door te voeren: dus wil hij de Twitter-cloud computing-serverbelasting verminderen om tussen de 1,5 en 3 miljoen dollar per dag aan infrastructuurkosten terug te verdienen. Dit project heet diepe doorsnede plan “.

In antwoord op een vraag van de MIT Technology Review zei Alan Woodward, hoogleraar cyberbeveiliging aan de Universiteit van Surrey: Tenzij u het bestaande systeem aanzienlijk hebt over-engineered, lijkt het risico van verminderde capaciteit en beschikbaarheid een logisch gevolg “.

Voor Ben Krueger is dit slechts het begin van een lange rij problemen op Twitter: “ Ik verwacht binnen zes maanden grote publieke problemen met technologie te zien “, concludeert.” Ik vind dit een genereuze waardering “.