Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit is hoe mensen eruit zullen zien in het jaar 3000, en het is geen mooi gezicht

Het is een feit dat in de afgelopen decennia technologie Het heeft ons leven grondig veranderd. Maar volgens de resultatennieuw studieHet kan zelfs ons fysieke uiterlijk aanzienlijk veranderen, en de manier waarop ons lichaam zich ontwikkelt. Dus zo zouden we eruit moeten zien over 900 jaar Volgens deze schattingen.

Technologieën, nog problematischer dan verwacht

Wetenschap is geweldig omdat je er meer over kunt leren. We gebruiken het om oudheden van duizenden jaren oud te bestuderen om meer te weten te komen over onze geschiedenis, maar het stelt ons ook in staat om: Probeer erachter te komen hoe onze toekomst eruit zal zien. Volgens een onderzoek dat onlangs is gepubliceerd door het Amerikaanse bedrijf Toll Free Forwarding en is uitgevoerd door onderzoekers onder 3.000 medewerkers, Technologie zal een enorme impact hebben op onze ontwikkeling. Nou, meer dan we ons hadden kunnen voorstellen.

Tegenwoordig weten we dit allemaal: Technologie heeft onze manier van leven volledig veranderd, We kunnen ons geen wereld meer voorstellen zonder. Het probleem is dat volgens de resultaten van het onderzoek, Dit dreigt een groot en direct effect te hebben op het menselijk lichaam zelf. Of het nu komt door een gebrek aan lichaamsbeweging, een verlies van onafhankelijkheid, of gewoon tijd voor beeldschermen, toekomstige generaties zullen er waarschijnlijk zeer slecht aan toe zijn. We zullen uitleggen hoe.

Mute and curve me: zo zal de mens zijn in het jaar 3000, volgens deze studie

Met alle gegevens die tijdens hun studies waren verzameld, werkten de onderzoekers aan het creëren vanEen fictieve avatar bedoeld om te vertegenwoordigen hoe we eruit zullen zien in het jaar 3000, Allemaal dankzij een 3D-ontwerper. Deze avatar heet Mindy, wat eerlijk gezegd geen mooi gezicht is. In feite zul je merken dat de “jonge vrouw”… Een zeer gebogen rug, zoals zijn nek en schouders: De fout is het overmatige gebruik van onze kantoorcomputers en onze smartphones op een dagelijkse basis, waardoor we gedwongen worden houdingen aan te nemen die op de lange termijn volkomen normaal kunnen worden.

READ  Kan geo-engineering door zonne-energie de landbouw redden van de opwarming van de aarde?

Met verslaafde handen gaan we verder: Nogmaals, het is de schuld van de smartphones die we in onze handen houden, terwijl de rest van de handmatige activiteiten geautomatiseerd zullen worden en daarom geen inspanning van onze kant zullen vergen. Om de verspreiding van schermen tegen te gaan, Onze ogen moeten zich ook aanpassen, Ofwel door een lens te ontwikkelen die beter bestand is tegen blauw licht, ofwel door een tweede ooglid te creëren.

Als we bedenken dat dit allemaal nog theoretisch is, dan komen we uit op een meer hypothetisch perspectief dan de rest: Het comfort dat technologie biedt, en dat bespaart ons veel van de zware taken die een mens kan zien zijn hersenen krimpen, Want hij zal niets te onthouden hebben: robots en smartphones zullen alles voor hem doen! En daarom ook Ons lichaam kan krimpen over generaties heen. We zullen er niet meer zijn om zelf te controleren wat er over 900 jaar gebeurt, maar we moeten toegeven dat dit niet erg geruststellend is.