Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het aantal ziekenhuisopnames heeft een niveau bereikt dat in meer dan 10 jaar niet is gezien

epidemie Bronchiolitis blijft de afgelopen dagen toenemen
In Frankrijk wijst ze, ondanks de vertraging in verband met schoolvakanties, woensdag op de Franse Volksgezondheid. De Aantal bezoeken aan spoedeisende hulp en ziekenhuisopname ontvangst ongekende niveaus voor “meer dan 10 jaar”, Wij verwijzen naar de gezondheidsautoriteiten.

De epidemie zet zich voort

met een notitie ‘voortdurende toename’ Indicaties “Ondanks verschuiving ivm schoolverlof Toussaint”Franse Volksgezondheid genoemd Te veel bezoeken aan spoedeisende hulp en ziekenhuisopnames als gevolg van bronchiolitis en op niveaus die hoger zijn dan die waargenomen in epidemische piekperiodes van meer dan 10 jaar.in zijn weekbericht.

wat een totaal 6.891 kinderen onder de twee jaar gingen in de week van 31 oktober tot 6 november naar de eerste hulp voor bronchiolitis op het vasteland van Frankrijk. er een zijn 7% wekelijkse verhoging, Veel lager dan de stijging van vorige week (+47%). Zo’n 2.337 kinderen werden uiteindelijk in het ziekenhuis opgenomen. “Hospitalisatie voor bronchiolitis is goed voor 50% van de ziekenhuisopnames na een bezoek aan de eerste hulp voor kinderen jonger dan twee jaar. Ter vergelijking: dit was ongeveer 40% tijdens piekperiodes in voorgaande seizoenen,” Let op Volksgezondheid Frankrijk.

Regio’s in de noordelijke helft van het land zijn het zwaarst getroffen

De epidemie verschijnt wereldwijd Het is meer uitgesproken op het noordelijk halfrond Uit Frankrijk voegt het Public Health Agency toe in zijn wekelijkse rapport.

Bronchiolitis, een veel voorkomende en zeer besmettelijke, zorgt ervoor dat kinderen hoesten, moeite hebben met ademhalen en moeite hebben met ademhalen. Als het pijnlijk is voor jonge ouders, is het meestal goedaardig. In sommige gevallen kan een bezoek aan de eerste hulp of zelfs een ziekenhuisopname nodig zijn.

Een ernstige epidemie te midden van een pediatrische crisis

De epidemie heeft de hulpdiensten voor kinderen getroffen, die in een crisis verkeren met onbevredigende arbeidsomstandigheden en personeelstekorten. In het licht van deze crisis en onder druk van zorgverleners, minister van Volksgezondheid François Brown Vorige week zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd om kinderafdelingen te ondersteunen
voor een totaalbedrag van ongeveer 400 miljoen euro. Maak dan kennis met een ‘zorgwekkende situatie’ In ziekenhuizen vanwege epidemische bronchiolitis
“vervelend”.

READ  Waarom houden autoriteiten Nouvelle-Aquitaine nauwlettend in de gaten?