Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Twitter beschuldigt naar verluidt Elon Musk van het schenden van een vertrouwelijkheidsovereenkomst over valse accounts

Een nieuwe ontwikkeling in de reeks. Koopt Elon Musk Twitter? De juridische afdeling van TwitterZe belde me op en klaagde dat ik een geheimhoudingsverklaring had geschonden’, schreef ze zondag op Twitter. Miljardair. “Omdat ik onthulde dat ze op zoek waren naar nepaccounts van een steekproef van 100 accounts”, vervolgt hij.

Sterker nog, de president van Tesla en Space X kondigde in verschillende tweets hierboven aan, een verrassing voor iedereen op vrijdag Twitter-overnamegesprekken zijn in behandeling Het is tijd om meer te weten te komen over hoe Twitter het aantal nepaccounts op zijn platform berekent en of dat aantal echt onder de 5% ligt. “Om het antwoord te vinden, zal mijn team de test uitvoeren op een willekeurige steekproef van 100 Twitter-volgers”, bood Elon Musk de volgende dag aan en riep gebruikers op hetzelfde te doen.

Toen vroeg een gebruiker hem uit te leggen waarom hij het deed. “Ik koos voor 100 steekproefomvang omdat Twitter dat gebruikt om te komen tot een resultaat van minder dan 5% nepaccounts, bots en duplicaten op zijn platform”, rechtvaardigde Elon Musk. Het was deze onthulling die de juridische afdeling van Twitter niet tevreden zou hebben gesteld.

READ  De eerste officiĆ«le beelden van de nieuwe elektrische compacte Mulan!