Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Twitch Star breekt records met tijd en abonnees

Twitch Star breekt records met tijd en abonnees

Ludwig Ahgren lanceerde op 14 maart een “subathon” die erin bestaat online te blijven op basis van het aantal nieuwe abonnementen dat is aangemeld en die dinsdag is verlopen na 31 dagen live-uitzending.

een ster Zenuwtrekking Het werd 31 dagen lang live en bijna continu gefilmd, een record op een videogame-streamingplatform, volgens de gespecialiseerde pers. “Sinds ik begon met uitzenden – Prins Philip stierf – werd het Suezkanaal geblokkeerd en vervolgens geopend – gaf David Dobrik twee videoclips van een verontschuldiging – Christus stierf en stond op uit de dood.”Ludwig Ahgren tweette op 11 april.

Deze speler, die erg populair was voor de voltooiing ervan, lanceerde op 14 maart een ‘marathon’ of ‘abonnementsmarathon’, die erin bestaat online te blijven op basis van het aantal nieuwe abonnementen dat is ingeschreven (‘abonnement’ of ‘abonnement’) . In het begin is hij van plan om 20 seconden zendtijd toe te voegen aan elk nieuw abonnement op zijn kanaal. Het kost $ 5 per maand en geeft toegang tot de voordelen. Ondanks de enorme belangstelling moest hij volgens nieuwssite The Verge zijn regels opnieuw definiëren: 10 seconden meer in plaats van 20, met een maximum van 100 aanmeldingen per persoon en een maximum van 31 dagen.

“Records ingesteld voor een crash”

De uitzending liep dinsdag af, na 31 dagen live uitzenden, en Ludwig Ahgren brak het abonnementsrecord dat voorheen in handen was van platformster Ninja. “Records staan ​​op het punt te versplinteren. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet een beetje verdrietig ben, maar een pluim voor LudwigAhgren voor het behouden van het nieuwe subrecord op Twitch”Ninja, een van de beroemdste en meest gevolgde spelers ter wereld, zei dat Tyler Blevins dinsdag tweette.

READ  PS5-update: Firmware 22.01-05.02.00 beschikbaar

Op 10 april kondigden spandoeken aan dat Spathon op 13 april om 21.00 uur zou eindigen aan de westkust van de Verenigde Staten en dat het $ 5 voor elk abonnement dat die dag verdiende, zou doneren aan twee goede doelen, de Humane Society en St. ​ Het is nu de derde meest populaire op het Amazon-platform (volgens Twitch Tracker), met 2,65 miljoen gebruikers die zijn kanaal volgen.