Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

iPhone 14: alleen grote schermen, betere foto’s

Analist Ming-Chi Kuo, die ook sprak over de verbeteringen in de beeldafdeling, zegt dat Apple de diagonalen weer kan veranderen in zijn iPhone-opstelling voor de 2022-modellen.

IPhone 14 zal het iPhone 12 mini-formaat en zijn 5,4 “scherm laten vallen, om te komen in twee 6,1” -modellen voor het instapmodel en twee 6,7 “-modellen voor het hogere bereik.

We hebben momenteel 5,4 inch (12 Small), 6,1 inch (iPhone 12 en 12 Pro) en 6,7 inch (12 Pro Max). Als je over het algemeen een klant bent van de eerste van mijn Pro, heb je te maken met de grote afmetingen die tegenwoordig het voorrecht zijn van de Pro Max.

Deze versnellingspook heeft de neiging om de aanwezigheid van het 12-miniformaat te bevestigen Het bereikte niet het verwachte succes (Terwijl Degenen die ervoor kozen Hou van haar). Hij was daar Permanente vermindering 60 euro voor dit kleine gezin. Eerdere informatie van dezelfde Ming-Chi Kuo geeft echter aan dat de miniatuur zal worden aangevuld – de laatste keer daarna? In de aankomende iPhone 13.

Wat betreft de beeldvorming op deze toekomstige modellen, verwacht de analist een aanzienlijke verbetering van de geproduceerde beelden.

Tussen de volgende iPhone 12 en 13 en 14 gaat de pixelgrootte van 1,7 micron naar 2 micron en vervolgens 1,25 micron. IPhone 14 zal in staat zijn om gelijktijdig 48 megapixel en 12 megapixel foto’s te produceren (door vier pixels te groeperen tot één). In het tweede geval komt dit neer op het vergroten van de pixelgrootte tot 2,5 micron, een grote vooruitgang ten opzichte van de concurrentie die Kuo meent.

READ  Een wetenschapper houdt sterrenfans voor de gek met een plakje chorizo ​​en verontschuldigt zich voor zijn grap

Aan de videokant voegt Apple 8K-opname toe, zoals deze momenteel op sommige Android-apparaten bestaat. Deze verbeterde foto- en videoprestaties zullen ook helpen om de ervaring van augmented / mixed reality-applicaties te verbeteren.

Tegen 2023 – iPhone 15 – heeft Ming-Chi Kuo bevestigd dat Apple Is van plan het te gebruiken De zoeker, waarvan Face ID via het scherm zou kunnen werken, met een mogelijke functie van het verwijderen van de visuele vingerafdruk gevormd door de inkeping (lees over dit onderwerp ook Ming-Chi Kuo: 120 Hz voor iPhone 13 Pro en iPhone SE in 5G begin 2022