Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mass Effect Legendary Edition: elk detail van de visuele verbeteringen gemaakt door Bioware – News

Mass Effect Legendary Edition: elk detail van de visuele verbeteringen gemaakt door Bioware – News

Om in 2021 nieuw leven in te blazen van titels die tussen 2007 en 2012 zijn uitgebracht, op machines met totaal verschillende en zeer beperkte capaciteiten, stopten de epische makers de kleine platen in de grote, zoals ze uitleggen. In een lange en uitgebreide post, Ter ondersteuning van een vergelijkende video die u een idee wil geven van de kloof tussen de originele en de verbeterde versie.

De Canadese studio legt uit hoe ze voor de eerste drie eerst de grafische en geluidsbronnen hebben geïnventariseerd Massa-effect Tot zijn beschikking, terwijl hij de kwaliteit beoordeelt om zich te richten op diegenen die de meest opvallende verbeteringen verdienen. De “Dertigduizend“Drievoudige sterkte had dus recht op een voorkeursbehandeling naast de aanzienlijke toename van de resolutie die nu wordt geboden door nieuwe consoles en computers, die soms terugkeren naar hun oorspronkelijke, niet-gecomprimeerde grootte. In hetzelfde idee moesten de interface-elementen ook worden gereconstrueerd om achteraf ruimte te bieden aan 4K. Weinig, net als de scènes, waarvan sommige werden vastgelegd.

Toen was Bioware betrokken bij het grootste deel van dit revalidatieproces, d.w.z. het eerste deel Massa-effect, De oudste aflevering die, logischerwijs, een jaar meer liet zien. De ontwikkelaars leggen bijvoorbeeld uit hoe ze de drie deelden Geremasterd De nieuwste modellen van objecten of personages, terwijl ze het verstrijken van de tijd en de impact van de evolutie van gebeurtenissen onthullen. Meer specifiek maakten de kunstenaars een prioriteitenlijst van honderden bepantsering, wezens, personages, wapens en voertuigen die ze herwerkt van hun originele sculpturen, van skeletten tot personificerende huid of materialen. , Zoals plastic, metaal of stof, qua uiterlijk.

READ  Ongebruikelijk: NASA fotografeert de zon glimlachend, maar het is niet geruststellend

De deeltjeseffecten van hun kant verdienden een duidelijke en langgerekte animatie, aangevuld met secundaire elementen (vonken plus rook van het vuur). Explosies werpen brokken puin weg en je wapens verlichten je personages kort. De verschillende omgevingen van de trilogie kregen gerichte fixes en nieuwe items als ze er tot dan of te verlaten uitzagen schaduw Aangepast om beter te reageren op verlichting. Honderden Bugs Tegelijkertijd ook gecorrigeerd. De eerste game profiteerde ook van de verbeteringen van de studio aan de lichten naarmate het vorderde in de trilogie. Sommige eigenschappen Massa-effect 3Er werden bijvoorbeeld dynamische volumes gebruikt voor Geremasterd Van haar sjeik.

Maar Bioware besloot iets verder te gaan met zijn werk en verbeteringen aan te brengen Oorsprong Aan de overkant Oorsprong Om de niveaus van deel 1 gedeeltelijk opnieuw uit te vinden, en vooral inspiratie te putten uit wat ze waren tijdens de ontwerpfase. Dus de scenografie van hele secties werd herzien voor bepaalde clips uit deel 1, nadat deze was teruggegeven aan de handen van de Bioware-artiesten. Aan de eerder genoemde Comfort Adjustments is veel moeite gedaan om de gevel op alle drie de gevel glad te strijken Geremasterd Of een karakterbouwer. De stapel beloften houdt hiervoor nooit op naar de hemel te stijgen Mass Effect: legendarische editie

Om ook te lezen | [News] Mass Effect Legendary Edition staat vol met details over de eerste aflevering-update
Om ook te lezen | [News] Tot 14 mei voor de Mass Effect Legendary Edition