Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

OPPO Zoek de X3 Lite 5G-behuizing

Begin maart onthulde OPPO drie nieuwe smartphones: Zoek naar de X3 Pro 5G of zoek X3 Neo 5G en zoek X3 Lite 5G​ De eerste is het meest premium model van het merk, een echt technologisch aanbod dat zijn expertise op het gebied van innovatie weerspiegelt. De tweede bevat de meeste Find X3 Pro-technologieën tegen een meer betaalbare prijs. De derde is de meest toegankelijke van de drie.

OPPO Find X3 Lite is vooral de perfecte illustratie waarmee we vandaag een zeer uitgebalanceerde smartphone kunnen kopen voor minder dan 500 euro. Dit is voornamelijk gebaseerd op 5 criteria.

Voor het ontwerp

© OPPO

In het verleden was het verschil tussen een premium smartphone en een mid-range smartphone duidelijk. De lijnen, de kwaliteit van de materialen en het gevoel in de handen, niets stelt ons in staat om onszelf voor de gek te houden. Dit is vandaag niet meer het geval.

Als bouwers om redenen van kennelijke kosten altijd beter toegankelijke materialen moesten kiezen, verbeterden ze hun fabricageprocessen aanzienlijk.

Daarom draagt ​​OPPO Find X3 Lite mogelijk plastic. Bouwkwaliteit is veel meer premium Van de vorige. OPPO heeft een coating aangebracht (Starlight Black of Astral Blue) die de illusie van glas geeft met een zeer aantrekkelijke set reflecties.

Aan de voorkant heeft de fabrikant ook gezorgd voor de integratie van het scherm. Sindsdien heeft het alle normen van hoogwaardige modellen overgenomen Het paneel omsluit de randen van de smartphone en de sensor aan de voorkant is in een verborgen gleuf geplaatst.

Koop Find X3 Lite

READ  Samsung Galaxy Watch 4 wordt vanuit alle hoeken in de video onthuld

Schermkwaliteit

oppo vind x3 lite ecran

© OPPO

Een smartphone uit het middensegment betekent niet noodzakelijk een slechte schermkwaliteit. Als we gewend zijn om modellen te vinden met alleen LCD-panelen, wordt OLED-technologie meestal democratischer. Bovenal verbetert de weergavekwaliteit bij hoge snelheid.

Dus ondanks de beperkte prijs, OPPO Find X3 Lite is uitgerust met een 6,43-inch OLED-scherm dat inhoud weergeeft in Full HD + resolutie (2400 x 1080 pixels). Het beslaat 93,28% van het DCI-P3-kleurengamma en 135,13% van het sRGB-spectrum. De uitstekende helderheid (tot 750 nits) zorgt voor comfortabel lezen, zelfs in direct zonlicht. OLED-technologie maakt het ook mogelijk om te profiteren van oneindig zwart en een uitstekend contrast (verhouding 1.000.000: 1).

OPPO gaat verder door Find X3 Lite uit te rusten met een paneel De verversingssnelheid is 90 Hz De bemonsteringsfrequentie is 180 Hz. Deze eigenschappen zijn nog steeds behouden op de premium-modellen van een jaar geleden, waardoor het scrollen en animeren nog vloeiender wordt. Het is moeilijk om na het proeven ervan te doseren.

Voor prestaties

Zoek er tegenover x3 lite-game

© OPPO

Voorbij zijn de inactieve dagen van smartphones uit het middensegment. Tegenwoordig heeft u niet langer de krachtigste processor nodig om aan uw behoeften te voldoen.

Om de kosten (en dus de uiteindelijke prijs) te beheersen, vertrouwt OPPO op de 765G-chip van Qualcomm®. Het heeft twee belangrijke voordelen: Het heeft 5G-connectiviteit en is geoptimaliseerd voor games.

OPPO combineert deze processor met 8 GB RAM en 128 GB opslag​ Door de combinatie kan Find X3 Lite aan 100% van de behoeften van elke gebruiker voldoen.

Of u nu gewoon op internet of sociale netwerken wilt surfen, of uw smartphone als zakelijk hulpmiddel of als multimediaondersteuning wilt gebruiken, OPPO Find X3 Lite is er altijd.

READ  Ze woont in een Tesla Model Y met haar hond en kat

Koop Find X3 Lite

Voor snelle verzending

oppo vind x3 lite opladen.  Oppo x3 lite opladen

© OPPO

In 2021 geldt snelladen niet meer voor premiummodellen. OPPO Find X3 Lite, net als zijn oudere broers, Compatibel met Super VOOC-opladen 2.0 (65 W), De snelste die momenteel op de markt is.

Dankzij deze technologie kan OPPO Find X3 Lite in iets meer dan 35 minuten volledig worden opgeladen. Binnen 5 minuten kan het voldoende stroom terugkrijgen voor 4 uur gebruik.

OPPO Find X3 Lite wordt dus geassocieerd met een efficiënter oplaadsysteem dan alle andere smartphones op de markt, inclusief premium-modellen.

Voor beeldkwaliteit

oppo vind x3 lite appareil foto

© OPPO

Hoewel premium smartphones logischerwijs de beste beeldapparatuur hebben, wil dit niet zeggen dat goedkopere modellen slecht zijn, integendeel. OPPO rust bijvoorbeeld uit met een quad-module die bestaat uit:

  • Wijde hoek 25 mm (f / 1.7); 64 megapixels (1 / 2.43 ”; 1,4 μm optische sensor); Elektronische stabiliteit
  • Ultragroothoek 16 mm (f / 2.2); 119 ° gezichtsveld; 8 megapixelsensor (1/4 inch; 1,12 μm PhotoSet)
  • Macro lens 22 mm (f / 2.4); 2 megapixel optische sensor (1/5 inch; 1,75 μm); 4 cm macro-afstand
  • Z / W-doel 22 mm (f / 2.4) voor portretten; 2 megapixelsensor (1/5 inch; 1,75 μm PhotoSet)

En vooraan gokt de fabrikant op Sony IMX615-sensor van 32 MP (1 / 2,74 ”; 0,8 μm vanaf positie) vergezeld van een 22 mm groothoeklens (f / 2.4).

Je zou dat begrijpen, OPPO Find X3 Lite heeft een imaging-arsenaal dat aan de behoeften van elke gebruiker zal voldoen. OPPO heeft ook gezorgd voor digitale verwerking om dag en nacht hoogwaardige beelden vast te leggen. Hij werkte ook bijzonder goed op het gebied van videokwaliteit, met name elektronische stabilisatie.

Zoek naar X3 Lite

© OPPO

Kort, OPPO Find X3 Lite is het perfecte voorbeeld van wat een smartphone onder de $ 500 kan bereiken. In een stijlvolle jurk voldoet hij aan de laatste standaarden, en dat alles voor een lage prijs. Waar kunt u van genieten zonder de bank te verbreken? Het beste van alles is dat OPPO tot 25 april 2021 een OPPO Enco W51-hoofdtelefoon aanbiedt voor elke aankoop van Find X3 Lite.

READ  Het eerste beeldbewijs van een superzwaar zwart gat in het hart van onze melkweg

Als u een groter budget heeft, kunt u natuurlijk terecht bij andere recensenten, zoals OPPO Find X3 Neo. Iets duurder, het heeft enkele extra voordelen.

Ten slotte is OPPO Find X3 Pro bedoeld voor gebruikers met de meest comfortabele financiën. Hij is verkocht voor meer dan 1.000 euro en bevat de nieuwste technologie, zonder compromissen. Hij valt zelfs op als een van de beste smartphones van het jaar. Zoals alle modellen van het merk, is het compatibel met OPPO Watch, het merkhorloge dat verkrijgbaar is in 46 mm.

Koop Find X3 Lite

Ga vooruit, zoek het uit Oppo Find X3 Pro En de Oppo Zoek X3 Neo