Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sony WH-CH510 bluetooth-headset-test: goedkoop en duurzaam

De WH-CH510 biedt het absolute minimum als het gaat om functionaliteit en connectiviteit. Een mini-jack-ingang, geen multi-point Bluetooth-connectiviteit en zelfs een minimale configuratietoepassing: de headset is alleen bedoeld voor draadloos gebruik met één apparaat tegelijk (Bluetooth 5.0-, SBC- en AAC-codecs). Het koppelen is automatisch wanneer het apparaat wordt ingeschakeld, maar het is mogelijk om het te forceren door de hoofdknop zeven seconden ingedrukt te houden. Het bleek dat de draadloze verbinding vrij stabiel was tijdens onze testperiode.

De WH-CH510 is niet de meest genereuze op deze eerste twee punten, maar hij maakt dit goed met zijn eenvoudige en intuïtieve bediening. Mechanische knoppen aan de rand van de rechteroorschelp maken volledige bediening mogelijk (oproepbeheer, volumeregeling, afspelen / pauzeren en schakelen tussen nummers). Het is gemakkelijk toegankelijk met de duim van de rechterhand en heeft toetsen om het op de tast te onderscheiden.

Zoals de meeste hoofdtelefoons en hoofdtelefoons van Sony, wordt de gebruiker ook begeleid door gesproken aanwijzingen (alleen in het Engels) die elke keer dat ze worden geactiveerd, worden gehoord, zodat hij kennis heeft van de koppelingsstatus van de hoofdtelefoon en van het resterende batterijniveau. Deze functie is nog steeds zeer zeldzaam op koptelefoons en oortelefoons, maar wordt snel essentieel als je het eenmaal proeft.

READ  De nieuwe SSD van Samsung levert geweldige prestaties!