Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Streamer filmt zichzelf al een maand continu op Twitch en breekt daarmee het record voor nieuwe abonnementen

Deze speler, die erg populair was voordat hij werd geëxploiteerd, lanceerde op 14 maart een ‘subathon’ of ‘abonnementsmarathon’, die erin bestaat online te blijven op basis van het aantal nieuwe abonnementen dat is aangemeld (‘abonnement’ of ‘abonnement’) .

Artikel door

gepubliceerd

leestijd : 1 minuut.

Veel langere uitdaging dan verwacht. Een Twitch-gebruiker (ook wel een streaming-apparaat genoemd, als het inhoud streamt), het is een platform Distributie van videogames, Het werd 31 dagen lang live en vrijwel continu gefilmd, een record volgens de vakpers.

“Sinds ik begon met uitzenden, stierf Prins Philip, werd het Suezkanaal geblokkeerd en vervolgens geopend. David Dobrik bood twee videoclips van een verontschuldiging aan, en Jezus stierf en stond weer op.”, een piep (In Engels) Ludwig Ahgren dinsdag 11 april.

Deze speler, die erg populair was voordat hij werd geëxploiteerd, lanceerde op 14 maart een ‘subathon’ of ‘abonnementsmarathon’, die erin bestaat online te blijven op basis van het aantal nieuwe abonnementen dat is aangemeld (‘abonnement’ of ‘abonnement’) . In het begin is hij van plan om 20 seconden zendtijd toe te voegen aan elk nieuw abonnement op zijn kanaal. Het kost $ 5 per maand en geeft toegang tot de voordelen. Ondanks de enorme belangstelling moest hij zijn regels opnieuw definiëren: 10 seconden meer in plaats van 20, met een maximum van 100 aanmeldingen per persoon en een maximum van 31 dagen.

De uitzending eindigde op dinsdag, aan het einde van de geplande periode, en Ludwig Ahgren brak het record voor abonnementen, voorheen in handen van de ster van het platform Ninja, die hem feliciteerde op Twitter. Met bijna 280.000 nieuwe abonnees is hij nu de derde meest populaire op Amazon (volgens Twitch Tracker), met 2,65 miljoen volgers op zijn kanaal.

READ  Als uw batterij erg snel leeg raakt, schakelt u deze functie op uw smartphone uit