Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Amazon Music Unlimited” met 60 miljoen nummers die gedurende 3 maanden zijn afgespeeld

“Amazon Music Unlimited” met 60 miljoen nummers die gedurende 3 maanden zijn afgespeeld

Abonnees van Freebox Delta, mini 4K en Pop:

Wat besteedt opsluiting aan muziek. Jeff Bezos biedt opnieuw een gratis proefperiode van drie maanden aan voor zijn onbeperkte muziekstreamingservice.

De Freebox Delta-aanbieding bevat een bestandAmazon Prime-abonnement Hiermee kunnen abonnees profiteren van vele services, waaronder Prime Music met twee miljoen nummers via Alexa. Een beperkte catalogus kan nu onbeperkt gaan zonder een tijdje een cent uit te geven. In feite heeft de Amerikaanse gigant momenteel een aantrekkelijke promotie op maandelijkse Amazon Music Unlimited-singles. Het abonnement wordt meestal aangeboden voor 9,99 / maand, dus het abonnement, inclusief toegang tot 60 miljoen adressen, wordt aangeboden voor een periode van drie maanden voor elk nieuw abonnement op het vasteland van Frankrijk. “Aan het einde van de drie maanden, zonder opzegging van uw kant, betaalt u 9,99 euro per maand. U kunt het abonnement op elk moment opzeggen. Het aanbod is slechts één keer geldig per klant en per klantaccount.”Amazon zegt. Deze aanbieding is geldig tot 24 mei.

Voor Freebox Delta-abonnees die geïnteresseerd zijn in deze mogelijkheid, is het mogelijk om zich rechtstreeks vanuit de Amazon Music-interface te abonneren door op “Switch to Unlimited” of via “Your Amazon Music Settings” te klikken, maar ook door direct naar de Amazon-startpagina te gaan nadat je bent ingelogd op je Prime. account. Merk ook op dat Amazon Music onlangs is gearriveerd in Freebox Pop en mini 4K, wat voldoende is om de sfeer in uw huis te bepalen terwijl het hele gezin daar opgesloten zit. Ook kunt u bij ons terecht Android TV-app-test Om een ​​idee te krijgen van de kwaliteit van de interface.

READ  Langdurige uitval van Xbox-functie wakkert DRM-woede weer aan

Wat is het verschil tussen Prime Music en Amazon Music Unlimited?

Velen stellen de vraag wat het verschil is in de presentatie van de muziek Streamen vanaf Amazon. Het antwoord is heel simpel: Amazon Prime bevat meer dan 2 miljoen nummers zonder advertenties, deze service heet Prime Music. U kunt dus uw muziek afspelen op uw favoriete apparaten, nummers downloaden om offline naar uw muziek te blijven luisteren of u door Alexa laten begeleiden.

Met Amazon Music Unlimited krijg je alle voordelen van Prime Music, maar dan uit een enorme catalogus van 60 miljoen nummers voor onbeperkt luisteren, plus honderden afspeellijsten en stations gemaakt door muziekexperts, inclusief het laatste nieuws van artiesten van het moment.

Als lid van Amazon Prime kunt u zich abonneren op Amazon Music Unlimited voor 9,99 € per maand of slechts 99 € per jaar als u kiest voor het jaarabonnement (wat gelijk staat aan 2 maanden gratis). Klanten die geen lid zijn van Amazon Prime hebben alleen toegang tot de maandelijkse aanbieding voor een prijs van € 9,99 per maand. Merk ook op dat Amazon onlangs een show voor audiofielen had, met Amazon Music HD.