Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Twee nieuwe gevallen van bloedstolsels, waaronder één sterfgeval, in Frankrijk

Twee nieuwe gevallen van atypische beroerte, waaronder één sterfgeval gerelateerd aan AstraZenec’s Covid-19-vaccin, vonden plaats in Frankrijk tussen 23 april en 29 april, volgens gezondheidsautoriteiten vrijdag.

Sinds de start van vaccinatie met dit vaccin zijn ze “30 gevallen, waaronder in totaal 9 sterfgevallen“Van de zeldzame beroertes die zich in Frankrijk hebben voorgedaan, werden op 29 april meer dan 3.855.000 injecties gegeven, volgens het Franse Geneesmiddelenbureau (ANSM). Deze twee nieuwe aandoeningen betreffen vrouwen van in de zestig en zeventig met cerebrale veneuze trombose, waaronder één geval met trombocytopenie (trombocytopenie, nota van de redacteur), legt ze uit.

Sinds 19 maart 2021 is het Vaxzevria-vaccin van AstraZeneca aangewezen voor mensen van 55 jaar of ouder, zegt het gezondheidsagentschap. Bovendien rapporteerde ANSM twee keer over het vaccin van Pfizer / BioNTech (Commernate) in de periode van 16 april tot 29 april.Mogelijke signalen».

Om ook te zien – Gene Castex dringt er bij mensen ouder dan 55 op aan om zich te laten vaccineren “vooral met AstraZeneca”

«Mogelijk signaal»

«Na de aankondiging van 6 nieuwe gevallen van acute pancreatitis, waaronder één overlijden»Tijdens deze periode werden alle gemelde gevallen sinds de start van de vaccinatie beoordeeld. Een analyse van in totaal 15 ernstige gevallen (14 gevallen met een positief resultaat en één overlijden) van gemelde acute pancreatitis in totaal toont aan dat het in ongeveer een derde van de gevallen voorkomt bij patiënten met een voorgeschiedenis van pancreas- of galaandoeningen. Deze evenementen vormen “Mogelijk signaalDie zal op Europees niveau worden gedeeld, duidt ANSM aan.

READ  Smolt & Co Trolley T-Bar-test: de perfecte metgezel voor Xiaomi-scooters

Onder de effecten die al worden bekeken.Analyse van twee nieuwe gevallen van het Guillain-Barré-syndroom (een aanval, ook wel acute radiculopathie genoemd, nota van de redacteur), waardoor het totaal op 7 komt sinds de start van de vaccinatie“, Bevestigt dat deze zeldzame bijwerking”Mogelijk signaalZij voegt toe. De baten / risicoverhouding van het vaccin wordt niet in twijfel getrokken. In totaal werden op 29 april meer dan 15.813.000 injecties gegeven met dit vaccin van de Amerikaanse en Duitse laboratoria Pfizer / BioNTech.

Om ook te zien Oorzaken, symptomen en risico’s .. Wat is een beroerte?