Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Twee mannen gearresteerd na aanval op vier Duitse toeristen

Twee mannen gearresteerd na aanval op vier Duitse toeristen

Twee mannen beschuldigd van mishandeling van een gezin van vier Duitse toeristen op een Grieks eiland Kreta De Griekse minister van Burgerbescherming zei dinsdag dat hij tijdens een verkeersongeval is gearresteerd en voor de rechtbank moet verschijnen.

En hij schreef op zijn rekening: “De twee kritans zijn in handen van de politie en ze zullen voor het gerecht worden gebracht.” Twitter Minister Panagiotis Theodoricakos heeft, nadat de toeristen “geschokt waren door deze aanval”, een klacht ingediend.

Tijdens het toeristenseizoen

Het incident vond afgelopen vrijdag plaats tijdens het toeristenseizoen in een kustplaatsje in de buurt van de Kretenzische stad Rethymnon: de beklaagden vielen de toeristen aan toen deze hen om hun contactgegevens vroegen nadat de auto die ze hadden gehuurd in aanvaring kwam met een tweepersoonsvoertuig. Kretenzers op een weg in de buurt van Rethymnon.

“Het was een actiefilm, je kunt niet beschrijven hoe angstaanjagend en onrealistisch het was om iemand met een mes naar me toe te zien lopen”, vertelde Ert Kris, een jonge Duitser, aan de Griekse openbare televisie die in de huurauto zat.

Vierdaagse ontsnapping

De aanvallers vluchtten vervolgens vier dagen voordat ze zich dinsdag meldden bij de politie van Rethymnon, aldus Irt. De Griekenland Tijdens de eerste helft van dit jaar registreerde het een toename van 360% in buitenlandse toeristen over een jaar, volgens gegevens van de Bank van Griekenland, die maandag in de media werden gepubliceerd.

Volgens dezelfde bron zijn de meeste toeristen Europese burgers, en de meesten zijn Duitsers, Britten en Fransen.

Minister van Toerisme Vassilis Kikilias prees onlangs het herstel van het toerisme, dat de records van 2019 vóór het uitbreken van de coronaviruspandemie zou kunnen overtreffen.

READ  "We weten niet meer wat de limiet is", klaagt de Franse fotoreporter Patrick Wack