Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Twee keer benaderd door Covid-19, nam een ​​kandidaat van de semi-finalist bijna niet deel aan de show

Twee keer benaderd door Covid-19, nam een ​​kandidaat van de semi-finalist bijna niet deel aan de show

Zaterdag 8 mei zendt TF1 live de 10e halve finales van het seizoen van The Voice uit. Ze staan ​​nog met acht aan de start om de titel “Most Beautiful Voice” te mogen claimen. Jim Bauer, Tarik, Mentissa, Marghe, Cyprien, Arthur Chaminade, Giada en Niki Black zullen allemaal strijden om het publiek en de kijkers te verleiden. Van al deze talenten is het misschien niet mogelijk om met anderen om de overwinning te strijden. Inderdaad, “tien dagen” voor de beroemde blinde tests werden gemeten voor de jury van dit jaar, bestaande uit Amal Bint, Viani, Marc Lavoye en Florent Bagny, de kandidaat gecontracteerd voor Covid-19. Cyprien, besmet met het virus, vertrouwde onze collega’s van Télé-Loisirs toe:Je hebt Covid-19 twee keer gecontracteerd. Ze waren positief getest voor de blinde tests. Toen had ik symptomen: ademhalingsproblemen, extreme vermoeidheid … ik moest wachten en er zeker van zijn dat het virus langs de coaches was gegaan. Toen de polymerasekettingreactie (PCR) -test uiteindelijk negatief was, kon ik het blinde gehoor uitvoeren. Het was verbijsterend, ik haastte me omdat ik de laatste dag van inchecken al had gehaald. Ik kon bijna niet deelnemen aan de show. Toen ik op de set kwam, heb ik niets opgezet, noch heb ik een oefenrun gedaan. Ik deed het allemaal op dezelfde dag op hoge snelheid. Ik probeerde er alles aan te doen om er doorheen te komen en de coach draaide zich tenminste om.

Cyprien werd een tweede keer geraakt door Covid-19

Na een indrukwekkende verslaggeving van Bruno Mars ‘hit “Versace On The Floor”, overtuigde Cyprien de jury en deed mee aan de wedstrijd. Helaas maakte de jongeman geen einde aan zijn problemen. Een paar weken later, toen het tijd was om zich voor te bereiden op de veldslagen, werd Cebrian weer ziek. “Voordat ik terugkeerde naar Parijs om me voor te bereiden op de veldslagen, test ik opnieuw om zeker te zijn en daar, shock, ben ik positief, zegt hij. Daarna deed ik nog twee tests en ze kwamen allebei positief terug. Op dat moment begreep ik niets meer. Ik walgde en was teleurgesteld, omdat ik niet echt een training kon doen met Vita en Suleiman (de coach van Amal Bint tijdens de gevechten, nota van de redacteur). Nee, in plaats daarvan was ik in de video, alleen in de woonkamer. Dus ik walgde (lacht)Het is voldoende om de jonge kandidaat de moed te geven om deze voorlaatste fase van de beroemde TF1-telefoonhaak onder ogen te zien.

READ  ➡️ Persvoorspellingen voor Prins Mohammed bin Fahd Universiteit

Zie ook: Viany hatelijk? Een kandidaat uit haar team zegt het allemaal!

TC