Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

HPI: Audrey Florot’s metgezel neemt deel aan TF1 Series – The TV News Series

HPI: Audrey Florot’s metgezel neemt deel aan TF1 Series – The TV News Series

Gabriel Glissan, Audrey Floro’s kameraad, vond de actrice in “HPI”, de nieuwe detectiveserie van TF1 die een echte hit was voor het publiek.

HPI is het succes van het jaar voor TF1. De serie die Audrey Floro droeg werd afgelopen donderdag gelanceerd en op haar debuutavond verzamelde ze er meer dan één 9,8 miljoen kijkers Voor hun tv-schermen, een record voor een kanaal dat sinds 2006 geen lancering van deze omvang heeft gezien.

Bij HPI speelt actrice Gears en Bazar de la Charité Morgane Alvaro, een 38-jarige huishoudster, alleenstaande moeder van drie, die het moeilijk heeft om rond te komen.

Met een IQ van 160 ziet ze haar leven op zijn kop staan ​​als haar buitengewone capaciteiten worden opgemerkt door de politie die haar een adviesfunctie aanbiedt. Ze zal dan haar haat tegen de politie opzij moeten zetten om hen te helpen bij het oplossen van hun onderzoek.

Audrey Florot investeerde zwaar in de detectiveserie en zij was degene die de naam Mehdi Nebo voorstelde om haar partner op het scherm te casten. De twee acteurs hadden het antwoord al gegeven in het tweede seizoen van Gears. Een ontmoeting moet haar hebben onderscheiden.

Ik wilde niet aan dit avontuur beginnen zonder te weten welke acteur mijn partner zou spelen. Daarom heb ik mezelf toegestaan ​​Mahdi voor te stellenLegde ik uit voor de RFM-microfoon.

Maar dat is niet de enige naam die de actrice met HPI in productie heeft genomen. Zijn metgezel, Gabriel Glissant, scenarioschrijver, acteur en regisseur, werkte al aan de scenario’s. “Hij schreef mee aan de serie waarin zij ook schreef. We werkten voor het eerst samen en het was zo leukDe actrice vertelde het aan Nous Deux.

READ  Waarom France 3 besloot een einde te maken aan zijn beroemde marmotten

Vind twee nieuwe HPI-afleveringen op donderdag 6 mei om 21:05 uur op TF1. Seizoen 1 is al volledig beschikbaar op Salto.