Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik weet dat het erg gênant is om hem niet te herkennen …”

“Ik weet dat het erg gênant is om hem niet te herkennen …”

Bruno slaagt er eindelijk in om zijn mysterieuze vijfde ster te bereiken 12 coups de midi. In tegenstelling tot eerdere sterren die hem in recordtijd kenden, had hij de afgelopen dagen veel meer moeite met het identificeren van … Marcel Amont! Werkt samen met Tv-entertainment.

Het kan goed aanvoelen! Bruno – huidige middagmeester van Jean-Luc Richman – Donderdag 6 mei 2021 leerde ik eindelijk de ster kennen die erachter schuilging Nog een mysterieuze ster 12 schoten ’s middags, Er achter komen , Marcel Amont. “Het kostte me drie aanbiedingen voordat ik de juiste naam kon geven“, Geeft verlegen toe, Bruno.”Ik had een heel slecht gevoel … toen er nog maar vijf dozen over waren, stopte ik met zoeken, in de hoop dat mijn antwoorden op Coup de Maître het gezicht zouden onthullen.“Helaas was dat niet genoeg voor hem, want hij moest zich committeren Twee fouten Alvorens kennis te maken met de acteur en zanger. Hierdoor kan hij echter een vijfde bod winnen, met een totaal van € 38.548 aan geschenken.

Ik zou haar nooit kunnen vinden

Ik herkende hem helemaal niet, ik zei tegen mezelf dat hij een zanger was uit de jaren 60, ik keek tussen de personages die aan de show deelnamen. Tender verouderd en houten hoofd, Alvorens Marcel Amont te vinden. Ik weet dat het erg gênant is om hem niet te herkennen, maar ik heb zijn liedjes nog nooit gehoord. Ik zeg echter vaak dat ik een archaïsche smaak heb. Ik heb mijn excuses aangeboden aan hem en zijn fans. Ik had geluk, in de eerste sterren, omdat mensen tegen me praten, zoals Pierre NeneEn de Caroline ontvanger… mensen die sommigen niet kennen. Het kost iedereen! Degenen die Caroline Rickefort misschien niet kenden, wisten misschien wie Marcel Amont was. Ik ben niet teleurgesteld. Met alle aanwijzingen die ik had, zou ik hem niet hebben gekend. Ik kon het niet vinden …

READ  Belangrijkste doelgroepen: 'Visions' finish op TF1 en France 2-serie bijna 3 miljoen - 'Getrouwd op het eerste gezicht' op M6 op 2,7 miljoen - Flop voor de Molières op France 3 verslagen door W9 en TMC

Mij ​​geruststellend …

Bruno had nog steeds de gelegenheid om te troosten: zeer weinigen van de Great Midday Masters vóór hem hadden ook de ster gevonden. Paul was Michelle Thore tegengekomen, WaarEricEn de De grootste middagmeester, Torsie Om EnjoyPhœnix te leren kennen. “Wat me geruststelt, is dat de andere kandidaten hem niet herkenden. Het management heeft ook niet het recht om mij bewijs te leveren. Maar de meeste technici wisten ook niet wie hij was … In mijn omgeving hetzelfde, behalve mijn grootouders en ooms, niet veel hebben van zijn naam gehoord. Het spijt me voor hem, en voor zijn hele carrière, maar dat is absoluut geen schande. Ik zie haar niet slecht. Het maakt deel uit van het spel!“, Besluit Bruno. Morgen, vrijdag 7 mei 2021, speelt een nieuwe mysterieuze ster.

The Mystery Star van april / mei 2021 vanaf 12 Coups de midi – © Capture TF1