Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kate Middleton: Haar zoete belofte aan een 4-jarige gaat door het ergste …

In persoon en via de telefoon weet Kate Middleton beslist hoe ze met kinderen moet omgaan. In het najaar van 2020 sprak de hertogin van Cambridge met Linda Sunidon en haar 4-jarige dochter Mila. Haar foto voor de wedstrijd werd bewaard door de vrouw van prins William Bewezen, Die werd gelanceerd tijdens de eerste sluiting met de National Portrait Gallery, toen deelnemers werden uitgenodigd om hun leven te vereeuwigen tijdens de Covid-19-pandemie. Aan de telefoon wilde moeder van George, Charlotte en Lewis (7, 6 en 3 jaar oud) meer weten over de context van dit ontroerende shot.

In het kiekje van zijn moeder, dat eerst in een virtuele tentoonstelling werd gepresenteerd, voordat het in het boek belandde BewezenOm op 7 mei 2021 te worden vrijgelaten, verschijnt de jonge Mila voor het raam en stuurt ze een kus naar haar vader buiten. Toen werd het meisje behandeld voor leukemie en zag ze haar vader en oudere zus tijdelijk het huis verlaten om elk risico op besmetting te voorkomen. Op het moment van het telefoongesprek sprak Kate Middleton met Mila. Een uitwisseling is zojuist onthuld op het nieuwe YouTube-kanaal van Cambridge.

Heeft u een kostuum?Het meisje vroeg haar beroemde gesprekspartner. ‘Ik draag nu geen prinsessenkostuum, vrees ik Mila. Heb je veel kostuums aan je zijde?’Kate Middleton voegde toe: “Toen ze hoorde dat de favoriete kleur van een klein meisje roze is,”Nou, ik moet het zeker weten Om te proberen een roze jurk voor mij te vinden Dus, ik hoop dat op een dag misschien een mijl, waar we elkaar ontmoeten, ik me herinner dat ik mijn roze jurk voor je aantrok. Zou het niet mooi zijn?“De hertogin van Cambridge mag de roze Alexander McQueen-jurk tevoorschijn halen die ze droeg tijdens de Trooping The Color-parade in 2017 (zie diavoorstelling)!

READ  Madonna: Haar dochter Esteri, 11, voert een wilde dans uit tijdens een concert, en het publiek is in shock