Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Letizia Halliday besluit al het meubilair te verkopen dat Johnny verkoos om Bernard Montiel te vertellen (video)

Letizia Halliday besluit al het meubilair te verkopen dat Johnny verkoos om Bernard Montiel te vertellen (video)

Tussen Laetitia Halliday en Jalil Lisbert is het een doorlopend verhaal. Maandenlang gekke minnaar, voormalig Sonya Rowland en weduwe van Taulier hebben gelukkige dagen. Na een verblijf in St. Barts op Valentijnsdag, besloot het stel samen naar Los Angeles te verhuizen.

En de rotsweduwe besloot het verleden uit te wissen voordat ze zich bij haar lieve en tedere ging vestigen. Na wat problemen met de belastingdienst besluit Laetitia Hallyday de weelderige villa in de Pacific Palisades te verkopen en een nieuw liefdesnestje te zoeken met de directeur.

Bernard Montiel onthulde de plannen van Jade en Joy’s moeder vanavond in TPMP op C8 en zegt: “Het verkocht het huis van Pacific Palisades voor 12 miljoen euro en verhuurde het huis opnieuw. Dus net als het andere huis was het gewoon te groot … het verkocht de meubels!

De columnist bevestigde dat Laetitia Halliday.Hij besloot al het meubilair dat Johnny had uitgekozen op te geven, zodat hij bij Jalil kon intrekken. ‘ Maar volgens “The Expert”, als je besluit de meubels te verkopen die Johnny heeft uitgekozen, komt dat omdat ze niet gaan ‘Met het huis dat ik heb uitgekozen.’

Maar Cyril Hanoun heeft een andere versie. Als de mooie blondine besluit om alle persoonlijke spullen van Johnny op te geven, zal dit vooral zijn liefde voor de zeer fantasierijke Galilee Lisbert zijn.

READ  Anne-Sophie Labex reageert op het kwetsbare publiek van France 2 News