Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit is het icoon met wie ze haar dagen ‘lezen en roken’ doorbracht.

Er was een tijd dat Carla Bruni in een appartement aan de Boulevard Saint-Germain in Parijs woonde. De voormalige first lady was daar gastheer van een rockicoon, met wie ze goede herinneringen heeft.

“Het was de hemel, vroeger.” Wanneer Carla Bruni dieper in haar herinneringen duikt, is er een “levensmentor”, de briljante Marianne Faithful. We moeten een paar jaar teruggaan. De zanger woonde toen in de rue Saint-Germain in Parijs. De Nobles du rockHet gezicht van The Rolling Stones en Swinging London zetten hun bagage af en toe op hun plaats. “We brachten onze dagen in bed door, Om te lezen en te roken“, Herinnert hij zich de voormalige first lady op de pagina’s van Madame Figaro, die op 30 april in de kiosk verscheen. Maar als de twee artiesten ontspannen op hun lakens liggen, zijn ze toch producers.

Hongerig naar kennis, drinkt Carla Bruni alle woorden van Marianne Faithful op. Een ‘kom en blijf bij mij’-vertaler omschrijft het als’ Engelse poëzie ‘. Daarna begon de vrouw van Nicolas Sarkozy met het schrijven van een nieuw album, “No Promises”, uitgebracht in 2007, waaraan ze “The Music of English Speaking Poets” toevoegt. ‘Je hebt me getraind’, herinnert het voormalige model zich, die nog steeds in de rubrieken van het tijdschrift staat. Deze kamergenootCarla Bruni zal haar nooit kunnen vergeten. Tijdens een interview met Paris-Match in 2018 beschreef laatstgenoemde haar vriendin ook als “de beste metgezel van de kamergenoot”. “We hebben een geweldige tijd gehad”, voegde ze eraan toe, met een ietwat nostalgisch gevoel. Marianne Faithfull, van haar kant, bevestigde dat hun samenleven “wonderbaarlijk” was.

READ  Isabel Moreni-Bosque legt uit waarom ze het afgelopen TPMP-seizoen heeft gemist

Eenzaamheid is het grootste gemeenschappelijke punt

Sindsdien zijn er jaren verstreken. Maar Carla Bruni en Marianne (…)

Lees meer op de website van GALA

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud:

Sarah Ferguson heeft een stem in Meghan Markle en haar plannen
Gregory Limarchal: Wat zijn moeder vindt van Karen Ferry en Yuan Gourcoff
Vincent uit Koh Lanta: Deze baan zal hem veel opleveren
David Halliday & Emma Smit: Dit leuke vader-dochter moment
Tranen van Nordal Leland: die twee getuigenissen die hem wiegden