Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jad Al-Maleh en Charlotte Casiraghi: komiek kijkt terug op zijn vete met de prinselijke familie in Monaco

Van 2011 tot 2015 deelde Jad Al Maleh het leven van Charlotte Casiraghi, dochter van Monaco, prinses Caroline. Ze kregen samen een baby, Raphael, in 2013.

Het is niet gemakkelijk om een ​​prinsessenfamilie binnen te gaan als je niet op deze wereld bent. Bij deze checkpoint ontmoette Gad Al-Maleh in 2011 Charlotte Casiraghi, de oudste dochter van prinses Caroline van Monaco. Gast Bruno Guillon, donderdag 6 mei op RTL-antenne, noemde de cabaretier zijn nieuwe show waarin hij deze relatie oproept.

“Het is meer dan een observatie over mij, ik ben degene die in veel universums ronddwaalt en altijd buiten bereik is. Dus er is Monaco, er is een ervaring in de Verenigde Staten, er is toegang tot Frankrijk, er is ouderschap. , en Monaco maakt deel uit van een echt moment in mijn leven. Ik zeg het gewoon. Echte dingen, maar ik vertel me meer over mijn onaangepastheid dan de spot met de prinselijke familie ‘, Legt de persoon uit die in 2013 de vader werd van de kleine Raphael, geboren uit zijn liefde voor Charlotte Casiraghi. Het paar ging uiteindelijk uit elkaar in 2015.

Gad Al-Maleh: Mijn zoon verrijkt deze twee werelden en deze twee culturen

Zelfs als hij toegeeft dat hij niet gemaakt is voor het prinselijke leven, is Jad Al Maleh verheugd dat zijn zoon kan genieten van de voordelen van een prinselijk gezin in Monaco. “Wat ik probeer uit te leggen aan mensen is dat er eigenlijk niet één beter is. Het gaat gewoon door, en we worden rijker en mijn zoon wordt rijker. Van deze twee werelden en deze twee culturen. Maar daar speel ik graag mee. , Ik speel graag de Bledard een beetje, en ik laat graag zien dat ik ongepast ben. “Dit geeft meer komedie.”Geeft Bruno Gilon toe. Sinds zijn scheiding van Charlotte Casiraghi in 2015 is de komiek nooit officieel getrouwd.

READ  De oppas van de zoon van Carolyn Riquefort (geheim verhaal) rockt!

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen