Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Twee games, waaronder FPS-multiplayer, zijn gratis verkrijgbaar in de Epic Games Store

Hoe dan ook, het is het beste om uw positie effectief vast te houden.

De Epic Games Store lanceerde afgelopen donderdag de zomeruitverkoop en vernieuwde ook het aanbod aan games. Tot aanstaande donderdag 17.00 uur geeft het platform twee titels gratis weg: Verdun en Defense Grid: The Awakening. Ze kosten respectievelijk 17,50 en 8 euro exclusief de upgrade.

Ontwikkeld door M2H en Blackmill Games Verdun “The Merciless Trench Warfare, de eerste multiplayer FPS-game die zich afspeelt in een realistische Eerste Wereldoorlog-omgeving, biedt een unieke gevechtservaring door jou en je squadron onder te dompelen in zowel defensieve als offensieve gevechten.”. Als het kan opscheppen dat het de eerste multiplayer-FPS-game is die de Eerste Wereldoorlog als context gebruikt, komt dat omdat het in april 2015 werd uitgebracht, vóór Battlefield 1 (oktober 2016). Net als de DICE-titel biedt Verdun enorme botsingen die tot 64 spelers kunnen samenbrengen. Aan de andere kant, zijn Toneelstuk Meer “authentiek” dan Battlefield 1.

ouder, Defensienetwerk: Ontwaken Het is een spel van verdediging en versterkingen (of toren verdediging) Uitgebracht op 8 december 2008 en uitgegeven door Hidden Path Entertainment. Er moet zijn Stop de invasie door je faciliteiten strategisch te plaatsen. Speciale effecten, dynamische omgevingen en een originele soundtrack geven je een nieuwe game-ervaring ». De app biedt 15 soorten vijanden en 10 soorten torens met 3 verbeteringsniveaus die ontdekt kunnen worden in 20 unieke niveaus.

Top 50 FPS-games aller tijden, games en voordelen

Minimale configuraties om te spelen

Deze twee games zijn niet erg modern, ze liggen binnen het bereik van moderne gaming-pc’s op instapniveau. Om in de loopgraven van Verdun te vechten, moet je apparaat Windows 8/10 of Mac OS draaien. Het moet minimaal één processor van het niveau Core i5-2500K 3.3 GHz / AMD Phenom II X4 940 hebben; GeForce GTX 960M / Radeon HD 7750 of beter met 1 GB VRAM; 4 GB RAM 12 GB beschikbare ruimte.

Ten slotte vereist Defense Network: Awakening een 1,8 GHz-processor of hoger; ATI Radeon 9600 of hoger, NVIDIA GeForce 6100 of hoger; 512 MB RAM; 1 GB beschikbare ruimte.

Afbeelding 2: Twee games, waaronder multiplayer FPS, kunnen gratis worden verkregen in de Epic Games Store
READ  NASA zegt dat asteroïde Bennu zeer weinig kans heeft om de aarde te bereiken tegen 2300