Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Turkije vs Nederland livestream (24-3-21): bekijk FIFA Wereldbeker-kwalificatiewedstrijden online | Tijd, Amerikaanse tv, kanaal

Turkije neemt het op woensdag 24 maart 2021 (24 maart 2021) in het Ataturk Olympiade Stadion in Istanbul, Turkije op tegen Nederland in de 2022 FIFA Wereldbeker kwalificatiewedstrijden.

Kabelfans kunnen de wedstrijd gratis bekijken met één test fuboTV (Alleen Spaanse taalfeed) of met ESPN +​ Meld u aan voor de abonnementsservice, die de meeste Europese FIFA Wereldbeker-kwalificatiewedstrijden zal streamen, Hier.

Hier is wat u moet weten:

Wat: Kwalificatie FIFA Wereldbeker 2022

WHO: Turkije vs Nederland

Wanneer: 24 maart 2021

Tijd1 uur ’s middags.

Waar: Olympisch Stadion Attadurg

TV: ந / அ

Kanaaluitvinder: Verizon Fios AT&T U-couplet Comcast ExfinitySpectrum / Charter Optimaal / alternatief CoxDIRECTV Klein bord HulufuboTVSling

Livestream: fuboTV (Gratis proefperiode), ESPN +

Tot 5.000 fans mogen deze maand deelnemen aan de Nederlandse WK-kwalificatiewedstrijden tegen Litouwen in een test om te beoordelen hoe grootschalige evenementen op het gebied van coronavirusinfecties veilig kunnen worden heropend voor het publiek.

De Nederlandse Voetbalbond (KNVP) zei dinsdag dat de wedstrijd van 27 maart in het Johann Groof Stadion in Amsterdam zal worden gebruikt om de prestaties van verschillende bijeenkomsten en het gebruik van een smartphone te bestuderen die een snelle test en een negatief testresultaat laat zien.

“De positieve resultaten van dit onderzoek voor voetbal kunnen het proces naar professioneel voetbal en goedbezochte locaties in Euro 2020 in de laatste fase van het seizoen 2020-21 versnellen”, aldus KNVP.

Fans in het stadion aan de zuidoostrand van Amsterdam worden opgedeeld in ‘onderzoeksbubbels’ zodat onderzoekers de effecten van verschillende factoren kunnen bestuderen, zoals zitplaatsopstelling. Een van de bellen zal worden gebruikt om de verdeling van aërosolen te bestuderen die vrijkomen wanneer mensen ademen, hoesten, niezen of schreeuwen.

READ  Nederland, Europees Waterstoflaboratorium

Nederland, dat zijn enige grote internationale titel won in Euro 1988, organiseert deze zomer vier Euro 2020-wedstrijden na een uitstel vorig jaar vanwege een epidemie.

(The Associated Press heeft bijgedragen aan dit rapport.)