Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tudor kondigt de aanwezigheid van Alexis Sanchez aan tegen Brest en vestigt het record op zijn baan voor Payet!

De elfde wereld is begonnen Programma WK Blues 2022

Igor Tudor kreeg kritiek tijdens de voorbereiding en gaf zijn eerste reactie op zijn critici vorige week tijdens de eerste dag van de Ligue 1 tegen Reims (4-1). De Kroaat, die 48 uur voor de vlucht naar Brest op een persconferentie verscheen, bevestigde dat Alexis Sanchez deel zal uitmaken van Francis Le Ble. Ik noemde de woorden eerder RMC Sports.

op Alexis Sanchez

“Sánchez zal deel uitmaken van het team, we zullen zien hoe hij hem gebruikt en op welke positie hij kan spelen. Hij is een jongen die ik maar twee keer heb gecoacht, van wat ik zo hard heb zien werken. Iedereen heeft zijn eigen carrière , hun eigen pad.'” Ik hoop dat het bevestigt wat ik in het seizoen heb gezien. Hij is een hardwerkend persoon. Ik kan niet wachten om te zien wat hij brengt. Ik kan het gebruiken in de drie aanvallende posities, rechts, links, in het midden, we zullen hem zien bewegen, als je zo’n sterke speler hebt, of het nu een beetje rechts of een beetje links is, er zal niets veranderen veel, hij is een zeer professionele speler. Hij heeft altijd goed getraind. En dat zou het verschil kunnen maken. Vorig jaar vond ik wat hij liet zien erg leuk. Tijdens de voorbereiding bij Inter speelde hij niet. Dus hij kan niet meteen aan de top staan, ik kan denken dat het een maand duurt.”

Over Payet

“Het was mijn keuze, maar het betekent niets. Het seizoen is lang. Dimitri heeft deze week goed getraind, hij is een van de aanvoerders van het team. Hij zal dit seizoen belangrijk voor ons zijn.”

READ  Athletic verslaat Barcelona na geweldige wedstrijd / King's Cup / Round of 16 / Athletic Club - Barcelona (3-2) / SOFOOT.com

Over Paul Lopez

“Pau is bijna klaar, maar hij heeft dit weekend nog niet gespeeld. In de banen hebben we een nieuwe speler nodig. Drie spelers voor deze positie is niet genoeg, het is een beetje krap.”

op Veretout

“Hij is een goede aanwinst voor ons. Ik heb hem altijd leuk gevonden. Hij is een zeer belangrijke en serieuze speler. Hij zal veel spelen, het seizoen is lang. Iedereen is belangrijk in het team.”

In de transferperiode

“Alle coaches vinden dat de transferperiode eerder voorbij moet zijn. Het is voor iedereen dezelfde situatie, dus we moeten ermee dealen. Met Longoria werken we samen, het is samenwerking. Ik ben blij met dit naast elkaar bestaan. even wat werk maar we zijn bijna klaar.”.

Over Melek

“Over wat de verslaggevers zeggen, kan ik geen commentaar geven. Ik ben blij dat hij hier is. We hebben een goede relatie. Hij heeft geen slappe pees die hem vorig seizoen een beetje tegenhield. Ik heb Ik heb daar vooruitgang van gezien en ik weet zeker dat hij verder zal gaan.”

Over zijn voorspellingen tegen Brest

“Deze overwinning dit weekend heeft ons geloofwaardigheid gegeven. Nieuwe aanwinsten hebben de lat hoger gelegd, de concurrentie in het team. Het is een goede zaak. Dus ik verwacht goede dingen dit weekend. Einde.”

samenvatten

Olympique Marseille-coach Igor Theodor heeft bevestigd dat Alexis Sanchez deel zal uitmaken van de selectie voor de wedstrijd van zondagavond tegen Brest. Hij maakte ook van de gelegenheid gebruik om het record recht te zetten in de zaak Dimitri Payet.