Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Trump stelt een bijeenkomst uit, de eerste sinds de start van zijn strafproces

Trump stelt een bijeenkomst uit, de eerste sinds de start van zijn strafproces

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft zaterdag een bijeenkomst in North Carolina, zijn eerste grote campagne-evenement sinds de start van zijn strafproces in New York, uitgesteld vanwege slecht weer.

Duizenden van zijn aanhangers verzamelden zich op Wilmington Airport, in deze staat waar Donald Trump en zijn Democratische rivaal, Joe Biden, op 5 november zullen strijden, voordat de Republikeinse kandidaat het uitstel van de bijeenkomst aankondigde. “We willen er eerst en vooral voor zorgen dat iedereen veilig is en daarom is ons gevraagd mensen te vragen het gebouw te verlaten en te schuilen.”De voormalige president maakte dit bekend in een telefoongesprek dat op de website werd uitgezonden, zo melden journalisten van Agence France-Presse.

“Er lijkt te donderen en te bliksemen (…) Ik denk dat we dat nog een keer zullen moeten uitstellen.”Donald Trump voegde eraan toe en beloofde nog een mars te organiseren: “Groter”op dezelfde plek.

Zaterdagochtend, enkele uren vóór de geplande bijeenkomst, waren zijn volgelingen in Wilmington al begonnen zich te verzamelen, gewapend met koelers en hoeden onder de hete zon van North Carolina. Terwijl hun held terechtstaat voor een verborgen betaling om de stilte van voormalig pornoster Stormy Daniels af te kopen ten behoeve van zijn aanhangers, is één ding duidelijk: dit proces is een opzet. “Dit komt grotendeels doordat links er alles aan probeert te doen om te voorkomen dat hij opnieuw president wordt. bevestigt Steven Prater, een 29-jarige vrachtwagenchauffeur. Grace Miller, 58, denkt hetzelfde. Het is een beproeving “Beleid”Benadrukt.

READ  Portugal verkort op zijn beurt de quarantaineduur voor positieve gevallen

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >