Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

True Originality Flashes is nu te koop op Free Mobile

True Originality Flashes is nu te koop op Free Mobile

Mobiele telefoonabonnees en niet-klanten kunnen nu kiezen voor authenticiteit en genieten van de nieuwe flitstelefoon: Nothing Phone (2a). Dit is het einde van de pre-orders.

De nieuwe Nothing Phone (2a) werd op 5 februari geïntroduceerd en kon meteen worden gereserveerd. Vandaag behoort hij tot de eerste abonnees van de gratis mobiele dienst. De operator biedt dit nieuwe originele model nu rechtstreeks te koop aan dankzij het ontwerp en de functies, zoals de LED-lampjes die op de achterkant knipperen voor bepaalde meldingen of de innovatieve interne interface.

Deze smartphone uit het middensegment is verkrijgbaar in twee kleuren, wit en zwart, met 256 GB opslagruimte en kost € 399 bij contante aankoop. De exploitant maakt het mogelijk om de betaling over 24 maanden te spreiden dankzij de huur-met-aankoopoptie Free Flex. Je betaalt op afroep € 99,- en daarna € 10,99 per maand, met de mogelijkheid tot aankoop voor € 36,-. Als u echter verbinding maakt met uw gratis mobiele inloggegevens, kunt u op aanvraag € 49,- betalen en vervolgens € 12,99 per maand.

Niets is een nieuw merk in de wereld van smartphones, met het eerste model gelanceerd in 2022. De fabrikant claimt de ambitie te hebben om “alle barrières tussen mens en technologie weg te nemen.” Met dit in gedachten zijn de ontwikkelde apparaten ontworpen om intuïtief, goed gemaakt, maar ook zeer betaalbaar te zijn. Qua prestaties bevat het model een MediaTek Dimensity 7200 Pro 5G-processor met 12 GB RAM, een 5000 mAh-batterij en een schermverversingssnelheid van 210 Hz, en aan de fotografiekant kunnen we vertrouwen op een dubbele sensor met een resolutie van 50 megapixels, vergeleken met 32 ​​megapixels voor selfies.

READ  Ontdek het geheim achter zijn verbazingwekkende efficiëntie bij het omzetten van licht in energie

De 2a is de eerste smartphone met een 90 graden unibody die zich om de randen heen wikkelt, waardoor een nieuw perspectief in het telefoonontwerp ontstaat, terwijl de dubbele cameramodule naadloos wordt geïntegreerd. Sterker nog, het merk heeft speciale aandacht besteed aan het ontwerp van zijn smartphone. Free tekende ook een exclusief partnerschap met het merk en presenteerde het model op 8 maart in de conceptstore aan Station F in Parijs als exclusief voor Frankrijk. Bij deze gelegenheid werden 100 sets te koop aangeboden, waaronder de telefoon (2a), Nothing Ear Bluetooth-hoofdtelefoon (stick) en een beschermhoes met de naam van het evenement op het scherm gedrukt, en niet te vergeten een genummerde kaart ondertekend door de oprichter Karel. Pei, tevens een van de medeoprichters van OnePlus.

Dit artikel is herdrukt op de Univers FreeBox-website