Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Trots stuurt Florent Bagny een bericht naar zijn talent

Margie heeft eindelijk gewonnen het geluid Aanstaande zaterdag 15 mei. De dag na de laatste uitzending op TF1 maakte Florent Bagney geen geheim van zijn trots met een bericht dat hij op Instagram naar de jonge vrouw stuurde.

Met zijn filter Stephan RysonEn de Florent Bagney Hij was de eerste coach die het avontuur won het geluid. Na bijna tien jaar maakte hij zijn rentree TF1 telefoonhaak, De zanger vertrekt weer met de trofee, bedankt MargieWinnaar van het tiende seizoen van het programma. Het is gelukt om de favoriet te verslaan Jim Bauer. Een prestatie waar zijn coach erg trots op is. Dit is The Voice 2021 Bravo Margie, hij heeft verdiend. Proficiat aan het hele team, We zijn erg sterkDe dag na de overwinning plaatste Florent Pagny een onderschrift van een foto achter de schermen waar we hem trots zien staan ​​met MargieMet elke beker in zijn hand, Met een open glimlach. Terwijl deze artiest 68% van het publiek draaide, doorliep Florent Bagney alle emoties, van lachen tot tranen.

‘Hij heeft zelfs zijn kleine tranen vergoten.’

Ik zag het in al zijn vormen! (Het is leuk om te zien hoe trots je coach op je is.) Tijdens zijn laatste trainingen liet hij zelfs een klein traanje vallen! Dus het is natuurlijk het einde van een avontuur, maar het is weer een begin, want ik weet dat we met Florent elkaar weer zullen zien. ”Zei Margie Tv-entertainment Kort daarna won hij. Een avontuur nog lang niet voorbij, ook al is het de winnaar het geluid Nog steeds mysterieus. ‘We beginnen over de toekomst te praten, maar ik wil de verrassing behouden. Ik vertel je maar één ding: we kunnen niet wachten!’, Gevangen genomen.

READ  Benjamin Castaldi boos op Cyril Hannon? "We dachten dat...", de echte reden voor zijn vertrek bij TPMP

Voordat we het hebben over prof Nieuwe samenwerking met Florent BagniHet is tijd om te bedanken. “Ik bedank hem omdat hij altijd in me geloofde, en niet alleen was hij een coach, hij luisterde ook, en het was een echte verloving tussen ons. Validatie krijgen van een professional als hij, het is gek.”Ze bevond zich nog steeds op een kleine wolk, legde Margie uit.

Een nieuwe ster voor sociale media

Tijdens de postparty-periode worstelt de zangeres nog steeds om in haar overwinning te geloven. Misschien zal een kijkje op sociale media haar helpen zich hiervan meer bewust te worden. ‘Nog een felicitaties voor Margie die heeft gewonnen The Voice 2021. En grote felicitaties aan zijn coach. “, Schreef de laatste co-host Karen Ferry Op Instagram. Nikos EliagasEn de collega Gepassioneerd door fotografie, heeft hij het evenement vereeuwigd. De winnaar in The Voice 2021 Ze is Margie met haar coach Florent Bagni. “De gastheer schreef in het bijschrift voor een zwart-witfoto waarop de 22-jarige zangeres is Weet hoe je het leuk vindt Poseer met de meest prestigieuze trofee.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met 6Medias