Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ann Barelod herinnert zich haar pijnlijke ervaring met een beroemde filmmaker (video)

Ann Barelod herinnert zich haar pijnlijke ervaring met een beroemde filmmaker (video)

GastWe leven Op France 2 sprak actrice Anne Bareloud over haar boek Aangevallen. Een kans voor Laurent Rocker om hem te ondervragen over de regisseur “despoot”, Wie heeft “vernedering”.

Anne Barelod Haar rol als Nikita wordt vaak onderschat Luc Besson Met dezelfde naam die haar in staat stelde om in 1991 de Cesar Award voor Beste Actrice te winnen. Dertig jaar later, Laurent Rocier Om haar te vragen naar een andere filmische ervaring die haar bijzonder dwars zat. Terwijl ze haar op zaterdag 15 mei ontvangt, is actrice binnen We staan ​​in directe lijnR Op Frankrijk 2 voor Roep zijn boek op AangevallenEn de Uitgegeven door Robert La Fontaine’s Editions, nodigde de gastheer haar uit om ernaar terug te keren Achter de schermen van het filmen Terre’s belofte Dr ‘Amos Gitai In 2004Wie heeft hem geen goede herinnering nagelaten. “Dat klopt, het is Autoritaire directeur. Dit betekent dat ik eerder van Amos hield, maar ook daarna van hem Ik haatte hetAnn Barelod herinnerde het zich.

‘Een staat van vernedering en controle’

Hij is een tiran. Hij is een heel moeilijk persoon, Dit beledigt jeDat brengt jou ook in een staat van vernedering en controle. “, Ze zei We leven Over de Israëlische regisseur, die in zijn film het verhaal vertelde van vrouwen die in de prostitutie werden verkocht. Zeer moeilijke fotografie. “Hij is degene die getuige is van de drama’s en deze aan de kaak stelt en wil getuigen over zijn land, en in feite wordt hij wanneer hij zich omdraait een monster. Alsof hij de lelijkheid die hij aan de kaak stelt in hem overbrengt en belichaamt, en zo laat ons er allemaal naar leven. “Probeer Ann Barelod uit te leggen.

READ  Belangrijkste doelgroepen: "Love is in the meadow" op M6-leider met 4,1 miljoen - "Joséphine" op TF1 werd ook verslagen door France 2 TV-film - Arte en W9 voor de doc van France 3

‘Hij zou me weer aannemen, ik ga!’

Maar ondanks deze ervaring weigerde de actrice niet als Amos Gitai Hij deed weer een beroep op haar. “Hij zou me weer aannemen, ik zou gaan !Ze voegde er verrassend aan toe, voordat ze specificeerde dat ze dat nu heeft gedaan “Inzicht in schakelaars, mechanica en de manier waarop het werkt”. “Plotseling was ik in staat om mee te doen en door te gaan in de realiteit, en niet in opstand te komen of de confrontatie aan te gaan.Ik analyseer. “Ik ervoer pijnlijk en masochistisch plezier.”Het was al aangekondigd, herinnert Laurent Roquier zich.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met 6Medias