Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom heropent chef-kok Philip Echest zijn terras op 19 mei nooit?

Waarom heropent chef-kok Philip Echest zijn terras op 19 mei nooit?

De eigenaar van een restaurant met Michelin-ster in Bordeaux – genaamd Le Quatrième Mur – chef-kok Philippe Echepist besloot woensdag zijn balkon niet te heropenen voor het publiek, omdat de eerste stap van de ontmanteling dit zou toelaten. Hij legde zichzelf uit in Jordaanse dinars op zondag 16 mei.

“Als mensen willen gaan zitten, gaat mijn balkon open maar geen service. Beter.” Wacht op 9 juni Hij legde de krant “Journal du Dimanche” uit dat hij de onnauwkeurigheden betreurde tussen de televisieaankondigingen van de regering en de uitvaardiging van het officiële besluit.

“Er is altijd een onverwachte paragraaf.”

“Er is altijd een extra alinea, niet bepaald”, legt de persoon uit die zei dat hij “heel voorzichtig” was. Het jurylid voegde toe in Top Chef: “Kun je je voorstellen dat je een grote machine opnieuw opent, een kaart terugstuurt, al het personeel terugstuurt, maar uiteindelijk moet je alles annuleren en de goederen weggooien omdat het regent? Onmogelijk.”

En als de “50% -schaal opgelegd aan de tribunes niets zegt” voor hem, bevestigt hij dat de afstand tussen elke tafel 1,50 meter meer uitgesproken is. hoewel, Philip ecchibist Hij juicht de heropening van bars en restaurants toe en is van mening dat “we eerder hadden kunnen heropenen als we vanaf het begin strengere maatregelen hadden genomen”.

Toen hem werd gevraagd naar de afgifte van een gezondheidsvergunning, antwoordde hij dat hij niet geschokt zou zijn: “Ik heb gehoord over aanvallen op onze vrijheid. […] We hebben allemaal een laptop die weet waar we zijn en wat we doen, dus… ”Maar voor hem is de oplossing vooral vaccinatie in de hoop“ weer in de gemeenschap te leven ”. Ondertussen blijft de chef afhaalmaaltijden verkopen. bestellingen.

READ  Blake Lively en Lily Allen schitteren op de 2022 Gem Awards