Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

TPMP: Producent Koh-Lanta legt uit waarom Teheiura pas werd geëlimineerd na valsspelen

TV – gast op de set van Raak mijn tv niet aan Deze woensdag 10 november, Alexia Laroche-Joubert, Producer Koh Lanta: de legende, is terug Diskwalificatie de dag voor Teheiura, een opschudding veroorzaken.

Game Show Symbolische Kandidaat Hij werd al gevraagd het avontuur te verlaten nadat hij was veroordeeld voor bedrog, toen hij herhaaldelijk voedsel bemachtigde van buurtbewoners.

en daarna Parijsik Claude zal een medaille zijn. Julian Magni, programmadirecteur bij Adventure Line Productions (ALP), gaf aan de krant toe dat “sommigen hebben toegegeven dat ze het met hem hebben gedeeld”.

″ (Teheiura) zei dat hij de anderen had voorgesteld: Waarom was hij de enige die werd uitgeschakeld? ‘ vroeg Cyrila Hanouna Alexia Laroche-Joubert aan TPMP Deze woensdagavond.

“Ja, het is een legitieme vraag. Het blijkt dat we er veel over hebben besloten en besproken, om de persoon te straffen die in dit geval de komst van het eten heeft georganiseerd, en niet degenen die het hebben gedeeld”, antwoordt ze. “Teheiura heeft ons nooit verteld wie erbij betrokken was (…). We hebben tegen elkaar gezegd dat we de persoon die dit bedrog heeft georganiseerd zullen straffen en niet degenen die eraan hebben deelgenomen.”

“In dit geval hadden we de namen van sommigen, maar we weten niet of er anderen waren, dus op een gegeven moment waren we er zeker van dat Tehiora was mee naar huis genomen van het voedsel dat hij zei,” voegt de producent toe.

‘Na vier dagen onderzoek nemen we de beslissing’

“Ik geef toe dat we dergelijke informatie niet hadden verwacht, we waren zeer verrast”, vertrouwde Alexia Laroche-Joubert eerder toe. “Het is nog steeds belangrijk, het is de eerste in Koh Lanta. (…]Na vier dagen onderzoek hebben we de beslissing genomen – TF1, uiteraard Dennis (Brogniart), Julian Magni die daar is en ik – om Teheiura te ontslaan. Maar het was een moeilijke beslissing.”

READ  “Drucker ontvangt alleen gekleurde mensen”, schokte Mimi Mathy, in elkaar geslagen door Babette de Rosier!

Op dinsdagavond plaatste Tehiura op sociale netwerken een lang bericht waarin hij deze valsspeelzaak uitlegde, “zijn excuses aanbiedend aan de mensen die hem altijd hebben gesteund.”

Zie ook op HuffPost: “Koh Lanta: The Legend”: Kumba dient een klacht in na beledigingen van netizens op sociale netwerken