Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit is slecht nieuws dat zijn fans teleurstelt

Zoals alle artiesten is Patrick Fury al enkele maanden van het podium verbannen! Een lastige positie voor de coach van “The Voice”, wat resulteerde in “Pure Charts”: “De huidige situatie, ik leef niet goed.” De opsluitingsperioden waren erg zwaar voor de 52-jarige zangeres. Terwijl hij de regering aanviel, zei hij, alvorens verder te gaan: “Hoe meer we in de richting van onze immuniteiten worden geduwd, hoe meer we in een hoek worden gezet, hoe meer we kunnen horen”, voordat hij verder ging: “Ik ging winkelen zoals iedereen in de wereld. Ik liquideer me in de winkels, ik zweer het je, voor wat ik zag Records en boeken bedekt, ik draaide mijn hoofd om. Ik zei tegen mezelf: “Dit is niet mogelijk. Het is een onaanvaardbare visie. We zitten allemaal in de problemen.”

Helaas heeft het Covid-19-virus nog geen schade aangericht. Op donderdag 11 november 2021 maakte de zanger op zijn Instagram-account zeer slecht nieuws bekend voor zijn fans. Twee van zijn geplande optredens in Lille in het Sebastopol Theater werden geannuleerd. De reden: “Twee leden van Patrick Fury’s touring squadron hebben positief getest op COVID-19”, aldus een persbericht van de zanger. Een klap voor het publiek en ook voor Patrick Fury die in eerste instantie deze twee concerten zou gaan presenteren op 26 en 27 oktober 2021. Uiteindelijk werden ze uitgesteld naar 11 en 12 november 2021. Ze staan ​​nu gepland voor 4 en 5 januari, 2022 voor het publiek dat 4 en 5 januari niet aanwezig kon zijn 5 januari wordt het betaalde bedrag teruggestort.

READ  'Ze verdient dit helemaal niet.'

“Tickets blijven automatisch geldig voor uitgestelde data, hoe bereidwillige klanten ook kunnen worden gecompenseerd”, kunnen we nog lezen. Patrick Fury gaf dit persbericht door op zijn Facebook-account en ook in zijn verhaal, vergezeld van een droevige token.

Bewerken

Zie ook: Heeft Jennifer Patrick Fury neergeschoten?