Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Victoire heeft een date met Benjamin, Jahiya gaat niet uit van haar relatie met Jordan. Aflevering 1055 DNA (spoilers) Samenvatting

Adverteren

Capture TF1

“Tomorrow is Ours” vooraf met de gedetailleerde samenvatting van aflevering 1056 voor vrijdag 12 november 2021- In je dagelijkse serie onthult Rebecca Raphael, Victoire wordt verliefd op haar nieuwe kinderarts en neemt niet het prestige van haar relatie met Jordan op zich.

De volledige samenvatting voor aflevering 1054 van morgen is voor ons vanaf 11 november 2021. Ook aangesloten. Een plezierige lezing.

“Tomorrow is Ours” synopsis en spoilers voor aflevering 1056 op 12 november 2021

Victoire moet kiezen…

Samuel heeft twee kaartjes om de Dubstep artiesten te zien die vanavond zullen optreden. Hij stelt Victoire, die stiekem verliefd op haar is, voor om hem te vergezellen, omdat Alma is uitgenodigd voor het babyshowerfeestje. De jonge vrouw vraagt ​​Samuel of hij hem probeert te vergeven dat hij haar de laatste keer ‘sexy’ noemde. De dokter doet alsof hij het zich niet herinnert en beweert tegen de jonge vrouw dat hij op dat moment in een slecht humeur moet zijn geweest. Victoire zal haar suggestie in overweging nemen en hem op de hoogte houden. Maar een paar minuten later nodigde Benjamin Ventura de jonge vrouw uit om vanavond te komen eten en zeker als er een familielid was. De jonge vrouw aarzelt en weet niet wie ze moet kiezen tussen Samuel en Benjamin op haar romantische date. Ze gebruikt de goede oude + en – om tussen hen te kiezen, maar wordt snel gekozen.. ’s Avonds kruist Victoire het pad met George bij het verlaten van haar huis. Ze delen wat smalltalk. George merkt dat Victoire een nieuwe outfit draagt ​​en realiseert zich al snel dat ze op het punt staat op een romantische date te gaan. Victoire voegt zich bij de lepel met de persoon die zijn hart zo zichtbaar doet kloppen, Benjamin Ventura.

READ  Video: Phil Collins onherkenbaar op Twitter, netizens zijn in shock

Adverteren

Jahia is niet klaar om de relatie met Jordan te verdragen

Op de middelbare school feliciteren leraar Frans François Jahé en Jordan hem met de presentatie. Hij maakt kleine kritiek op Jordan, die niet glimlachte. Op de binnenplaats verontschuldigt Jahi zich tegenover Jordan voor zijn minachting in het bijzijn van Anji. Jordan verwijt Jahi dat hij geen verantwoordelijkheid heeft genomen voor hun relatie en schaamt zich voor hem. Jahi zegt hem nee, maar het mocht niet baten.

François kruiste kort daarna Jahi in de schoolgangen en merkte haar droevige uitdrukking op. Hij realiseert zich al snel dat het komt door Jordan. Jahia vertrouwt hem toe dat ze niet klaar is om hun relatie over te nemen. François raadt haar aan om anderen en hun meningen te vergeten, haar leven te leven en haar gevoelens en tegenstrijdigheden te accepteren. Van zijn kant is Jordan het hoofd dat niet wegloopt van Lizzie. Hij geeft toe dat hij verliefd werd op Jahia. Jordan betreurt het dat Jahi geen verantwoordelijkheid neemt voor hun relatie.

Rebecca’s kamer is geplunderd

Raphael heeft het gevoel dat haar dochters iets voor haar verbergen. Ik begreep al snel dat ze Rebecca weer hadden gezien ondanks dat ze een verbod had gekregen. Maud en Camille leggen hem uit dat ze dicht bij hun oma willen komen. Ze hadden veel moeite om haar verdriet te zien terwijl ze haar koffers pakte. Ze feliciteren zichzelf met het overtuigen van haar om in Set te blijven. Maude en Camille zijn van plan om Mamita te leren kennen, zelfs als hun moeder het niet leuk vindt.

READ  Karen Le Marchand zonder kleren voor haar verjaardag, deze niet vrijgegeven foto gepost door Stephane Plaza

Raphael vertelt Virginie over haar angsten. Ze is bang dat haar moeder haar dochters net zoveel pijn zal doen als zij hen. Virginie vindt dat mensen veranderen naarmate ze ouder worden en adviseert hem hem een ​​kans te geven. Maar voor Raphael is haar moeder als vuur, ze licht op, trekt je aan en vernietigt alles.

Bij Spoon nodigde Sébastien zichzelf uit aan Rebecca’s tafel. Het voormalige koppel evoceert hun liefdesleven. Sebastian is nooit meer getrouwd en Rebecca had weinig relaties. Sebastian herinnert zich dat Rebecca dol was op getrouwde mannen. Raphael’s vader biedt Rebecca geld aan om de stad te verlaten, maar zijn ex-vrouw besluit in Set te blijven om haar familie te helpen. Toen dreigde Sebastian haar aan te vallen als ze niet zo snel mogelijk zou vertrekken, maar het mocht niet baten.

Adverteren

Even later waarschuwt Sebastian Barth Rebecca. Hij raadt haar aan om een ​​dagloon te krijgen en hem geen krediet te geven. Sebastian beweert ook dat Rebecca een beetje gek is en dat ze door haar Latino humeur wat schade aan haar etablissement zou kunnen aanrichten.

Bart legt Rebecca uit dat hij graag regelmatig betaald wil worden. Rebecca begrijpt het en wil hem een ​​voorsprong geven. Maar Bart had zijn briefje al klaar. Rebecca Laat je niet misleiden en denk dat Sebastian probeerde haar af te schilderen als een dief, toen ging ze naar haar kamer en ontdekte tot haar verbazing dat alles op zijn kop stond. Zijn toneelkostuums zijn aan flarden. Ze vond zelfs een kleine kist op haar bed met haar foto erin en een belediging geschreven op haar spiegel…

READ  Amandine Petty in tranen en paniek bij Fort Boyard: "Nee! Dat kan ik niet!"

Woedend en boos arriveert Rebecca in de kantoren van Raphael. Rebecca beschuldigt haar ex-man ervan haar eruit te laten zien als een lepeldief en haar kamer te plunderen. Rebecca vraagt ​​haar ex-man waarom hij zo boos op haar is. Sebastian vraagt ​​haar te kalmeren, en Rebecca verwijt haar ex-man dat hij al haar brieven voor hun dochter heeft verborgen. Nadat ze was aangeraakt, verzekerde ze Raphael dat ze echt spijt had van al het kwaad dat hij haar had aangedaan. Toen vertelde ze haar dochter dat ze haar al dertig jaar wilde vinden en dat ze niet zo snel kon terugkeren. Rebecca onthult aan Raphael dat ze niets over hem heeft gehoord vanwege haar vader…

Lees ook : Morgen zijn previews terug bij ons tot 3 december 2021

Je vindt ” Morgen is van ons » Maandag t/m vrijdag om 19.10 uur op TF1 maar ook op uitzending en herhaling op MYTF1.