Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

TPMP: ‘Gijzeling’, Gil Verdes reageert op Stromae’s publiciteitsstunt op TF1 JT

Op 10 januari, op Touche Hill niet in mijn positie, haalde columnist Gil Verdes al zijn collega’s terug met zijn felle kritiek op zanger Stromae. De laatste creëerde het evenement door op 9 januari een nieuw nummer te zingen in de groep van TF1 JT.

Het evenement was op TF1. Op zondag 9 januari 2022 onthulde de Belgische zanger Stromae zijn nieuwe lied door het te zingen voor journalist Anne-Clair Coudray tijdens de journaal van 20.00 uur op TF1. Vertaling “Hel” Geheel onverwacht en in zulke ongebruikelijke media, Stroma verraste en lokte veel reacties uit. Terwijl velen deze bescheiden publicist prezen met een moeilijk maar ontroerend lied, geloven anderen dat door hem deze voorstelling te laten opvoeren, TF1 heeft zijn geloofwaardigheid verloren. Dit is in het bijzonder het geval van Gil Verdez die het op 10 januari 2022 op het Toch-plateau bekend maakte en niet in mijn positie. En hij is niet de enige sinds Guillaume Guinton het met hem eens is.

Als Cyril aanhankelijk denkt dat dit een groot risico is dat zijn vruchten afwerpt, denkt Gil Verdes dat “Het is een schande wat er is gebeurd. Deze zichzelf promotende zangeres heeft een van de grootste nieuwsverhalen gegijzeld die miljoenen mensen hebben gezien. Het is een marketingproces georganiseerd door zijn team, het was niet eerlijk, het zag er nep uit“De schrijfster maakte het duidelijk door, volgens hem, de nadruk te leggen op het onbegrijpelijke gedrag van Anne Claire Codray.”Voor mij was het helemaal verkeerd‘Juris Verdes concludeerde voordat hij werd geslagen door Cyril Hanoun die aan de kaak stelde’geklets“.

READ  'Ik kon haar niet zien': Jeremy Amlin (Star Academy) onthult de keerzijde van zijn relatie met Maud

Guillaume Genton: ‘Het vervelende interview achter de schermen’

Van zijn kant zei Guillaume Genton: Verwijst naar de manier waarop reclame is gemaakt. “Het gênante aan dit interview zit achter de schermen van het interview.” De columnist legt uit dat het artikel is geschreven door launch, die in het middelpunt van het debat staat, stelt dat als de vraag van Anne Claire Coudray wie het lied uitbrengt, wordt voorbereid, Ik bedoel, het hele interview was voorbereid, gevalideerd door Stromae en dat TF1 ergens gisteravond enigszins zijn redactionele onafhankelijkheid heeft verloren, met alleen maar vlotte vragenDe woorden waarmee Cyril Hanoun en andere columnisten snel slaags raakten om hun afkeuring te uiten.

downloadtool

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen