Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ile-de-France: de Navigo Pass biedt vanaf maandag voordelen in 300 culturele locaties

Geschreven door Graziella L. Foto’s door Caroline J Geplaatst op 10 jan. 2022 om 8:53 uur

Vanaf maandag kunnen Navigo-kaarthouders genieten van voordelen, kortingen en geschenken in 300 musea, theaters of bioscopen in Ile-de-France, zonder extra kosten, op vertoon van hun transferticket.

de Navigo pas omgezet naar cultuurpas ! zondagskrant Onthul het nieuwe Diensten Gebracht door de regio Ile-de-France, naar 4 miljoen gebruikers Openbaar vervoer in Ile-de-France. Dankzij uw Navigo kunt u er nu van profiteren Kortingsprijzen, gratis ritten en kleine geschenken in uw Musea, bioscopen of festivals favoriet van hen 300 Nu delen.

Onze regio is het meest toeristische gebied ter wereld, met een zeer belangrijk cultureel aanbod. Het verrijken van de Navigo Card met nieuwe diensten is een manier om zaken met plezier te combineren, een slimme oplossing om de cultuur en het toerisme die de gezondheidscrisis hebben geteisterd nieuw leven in te blazen.“, Effecten Stefan Pewdie, vice-president van Valerie Pecres. met drop in opkomst In de afgelopen twee jaar moet het”opbrengst Een culturele praktijk binnen het bereik van een zo groot mogelijk aantal mensen“.

zal genoeg zijn in 300 culturele plaatsen Om hun Navigo-kaart te presenteren om te profiteren van de nieuwe functies Voordelen:, min of meer interessant, zoals kortingsprijzen, restaurantprijzen, welkomstgeschenken (drankje, draagtas …), uitnodigingen voor openingen en previews of toegang tot ongepubliceerde workshops en vergaderingen.

Vanaf maandag a dynamische kaart van Île-de-France wordt gepubliceerd op de website d’IDFM Om meer te weten te komen over partnerinstellingen en de aangeboden voordelen. Er zijn 147 onafhankelijke bioscopen, 52 theaters, 12 festivals, 63 musea en 26 culturele centra, voornamelijk in Parijs En in kleine kroontjes, maar ook in kastelen daarbuiten. Onder hen Orsay, Pompidou, Quai Branly, Picasso, Pantheon, Conciergerie, Opera Garnier, Cité des Sciences, Châtelet, Ile Seguin, Rock en Seine …

Visueel vervoer in Navigo ParijsVisueel vervoer in Navigo ParijsVisueel vervoer in Navigo ParijsNavigo Pass: Op weg naar een prijsverhoging in 2022?
Stijgen de prijzen van Navigo in 2022 na 4 jaar zonder verhoging? Dit is waar veel gebruikersverenigingen bang voor zijn. [Lire la suite]

READ  'Helemaal geen goede man': wie is Guillaume Pley, de radiopresentator die door voormalige medewerkers wordt betrokken?