Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dames en heren, goedenavond, verhalen vertellen – Bevrijding

knuppel

Dit artikel is gereserveerd voor abonnees

Met zijn goed opgezette promotieshoot voor La Une zondagavond brengen sterzanger en redactie de infotainmenttracks nog meer door elkaar.

Op 15 oktober heeft het ministerie van Cultuur B launch Op de kwestie van de geschiktheid van de verzending van de advertentie, die elders wordt opgenomen (van de site) globalisme naar figaro), de release van Stromae’s nieuwe single, de gezondheid. Relatief afwezig in de media-aandacht sinds zijn wereldtournee eindigde in 2015 en Na ernstige gezondheidsproblemenMet dit nummer kondigde de Belg de langverwachte release aan, in maart, van zijn nieuwe album, getiteld meervoud. In plaats van de basisnieuwscultuur hadden we te maken met een promotionele communicatie, waarvan tientallen dagelijks in de mailboxen van de journalisten van de dienst; Er werd ook beslist om geen werktijd te besteden aan het verzekeren van de marketing naar de Brusselaars via onze makelaar.

Een beslissing die andere redacteuren, die ongetwijfeld hopen te profiteren van de populariteit van de artiest om hun publiek vandaag te vergroten, hebben geweigerd te nemen omdat, wat scheidt, journalist, de release van een opname, boek of filmpersbericht aankondigt? Dus de mediagolf vond plaats, voordat hij zo snel mogelijk verdampte. Of het werkte (voor het duizelingwekkende aantal toneelstukken dat…

READ  Zanger R. Kelly veroordeeld voor zedenmisdrijven