Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tot ziens gedoe!  Vind uw WhatsApp-berichten in een handomdraai met zoeken op datum

Tot ziens gedoe! Vind uw WhatsApp-berichten in een handomdraai met zoeken op datum

Als je problemen ondervindt bij het vinden van een bericht op WhatsApp, zul je blij zijn te weten dat de app een functie heeft geïntroduceerd om deze taak gemakkelijker te maken. In tegenstelling tot zijn tegenhanger op afdeling interne controleVoorheen liet de Android-versie van WhatsApp je niet toe om berichten op datum te zoeken. Maar dankzij deze nieuwe update is zoeken op datum nu een realiteit op Android, waardoor het vinden van berichten veel gemakkelijker wordt.

Langverwachte functie

Het toevoegen van de zoekfunctie op datum aan WhatsApp voor Android vult de leemte op die gebruikers al lange tijd voelen. Hoewel het al mogelijk was om berichten op trefwoord te zoeken, was zoeken op datum een ​​speciale functie iOS-versie Vanuit de applicatie. Android-gebruikers zijn echter niet langer jaloers op deze functie, aangezien deze nu beschikbaar is op de stabiele versie van WhatsApp.

Lees ook: Microsoft zegt dat gebruikers OneDrive nu permanent kunnen verwijderen op Windows

Hoe gebruik ik zoeken op datum op WhatsApp?

Zoeken op datum op WhatsApp is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Hier volgen de stappen die u moet volgen om een ​​specifiek bericht te vinden door de bijbehorende datum in te voeren:

  • Een gesprek openen: Ga naar het gesprek waarin je een bericht wilt vinden.
  • Tik op de drie kleine puntjes: Tik in de rechterbovenhoek van het scherm op de drie kleine puntjes om het menu met extra opties te openen.
  • Klik op Zoeken: Selecteer de optie “Zoeken” in het menu.
  • Tik op het kalenderpictogram: Zodra u de zoekfunctie opent, ziet u het kalenderpictogram. Klik erop om de gewenste datum te selecteren.
  • Selecteer de datum die u zoekt en druk vervolgens op OK: Kies de specifieke datum waarnaar u terug wilt gaan in het gesprek en druk vervolgens op OK om uw zoekopdracht te starten.
READ  Wijs ten slotte op de vage oriëntatie van de plakband op het apparaat

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kunt u het dus gemakkelijk vinden Oude berichten op WhatsApp zodra je de datum selecteert waarop het is verzonden.

Ontdek ook: WhatsApp gaat zijn privacybeleid herzien

Andere tips voor het vinden van uw berichten

Naast zoeken op datum biedt WhatsApp ook andere manieren om oude of specifieke berichten te vinden. Je kunt vooral zoeken op Trefwoord In al uw discussies, wat handig kan zijn als u zich een specifieke term herinnert die wordt gebruikt in het bericht waarnaar u zoekt. Bovendien kunt u filters gebruiken om ernaar te zoeken Multimedia-inhoudOf ongelezen berichten, documenten of links.

Ontdek ook: WhatsApp behaalt een grote juridische overwinning op spywaremaker Pegasus, waardoor het bedrijf gedwongen wordt nauwlettend gecontroleerde code te verstrekken

WhatsApp zorgt voor een revolutie in het zoeken naar berichten door de functionaliteit voor zoeken op datum te introduceren in de Android-versie van de app. Deze nieuwe functie vereenvoudigt de taak van gebruikers die specifieke berichten in hun gesprekken proberen te vinden aanzienlijk. Met WhatsApp is het terugvinden van een oud bericht eenvoudiger dan ooit!