Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waar kunt u NordVPN downloaden voor uw pc, Mac, iPhone of Android-smartphone

Waar kunt u NordVPN downloaden voor uw pc, Mac, iPhone of Android-smartphone

Om thuis en onderweg te profiteren van bescherming, kunt u zich het beste abonneren op een VPN-provider die uitgebreide dekking op verschillende platforms biedt. Dat is het geval met NordVPN, en hier leest u hoe u hiervan kunt profiteren op al uw apparaten.

NordVPN is een van de meest succesvolle VPN's en biedt een eerlijk evenwicht tussen het ontwikkelen van de functionaliteit en het ontwikkelen van platformonafhankelijke dekking. Om aan een zeer breed scala aan behoeften en vereisten te voldoen, houdt het bedrijf rekening met de diversiteit van zijn abonnees, of ze nu voornamelijk hun computers of hun mobiele telefoons gebruiken of hun andere verbonden apparaten proberen te beveiligen.

Tegenwoordig distribueert NordVPN ongeveer een dozijn applicaties en biedt internetgebruikers een reeks tools om hen te helpen de service te configureren op alle apparaten die niet compatibel zijn met de native VPN-client.

Op welke apparaten is NordVPN beschikbaar?

Op een heel klassieke manier NordVPN is beschikbaar voor alle besturingssystemen Desktop (Windows, macOS, Linux) en mobiel (Android, iOS). Deze platforms ondersteunen VPN-clients, het enige dat u hoeft te doen is de software of app downloaden die compatibel is met het apparaat en besturingssysteem dat u wilt beschermen.

In gevallen waarin u NordVPN niet op uw computer kunt installeren, of om een ​​zwakke internetverbinding te besparen, kunt u kiezen voor de NordVPN-browserextensie, beschikbaar op Chrome, Firefox, Edge en, in het algemeen, alle browsers die op Chromium zijn gebouwd (Brave, Opera, Vivaldi, enz.).

NordVPN vergeet ook eigenaren van verbonden tv's niet. Android TV- en Firestick-apps bestaan ​​al een paar jaar. Met de release van tvOS 17 en native ondersteuning voor VPN’s biedt de provider nu een app voor Apple TV.

READ  Wetenschappers hebben de exacte datum bepaald waarop een asteroïde met de kracht van 22 atoombommen waarschijnlijk de aarde zou treffen.

Als het ten slotte nog niet mogelijk is om een ​​VPN te installeren op uw aangesloten gameconsole (Xbox, PlayStation), beschikt NordVPN over verschillende intern ontwikkelde technologieën en tools, zodat gamers kunnen profiteren van de beveiliging en bepaalde functies van de service.

Waar kun je NordVPN downloaden?

Afhankelijk van de te beveiligen apparaten en beschikbare clients zijn er verschillende manieren om NordVPN te downloaden.

Op pc en Mac kunt u kiezen Ga naar de officiële website. U kunt ook inloggen op uw online gebruikersaccount en naar de sectie Downloads gaan om de nieuwste versie van de software die u nodig heeft op te halen. Ter informatie: NordVPN is ook beschikbaar in de Mac App Store, als je liever door de kanalen van Apple bladert om je apps op macOS te installeren. Op dezelfde manier hebben sommige websites die gespecialiseerd zijn in nieuwe technologieën, zoals Clubic, 01net of Frandroid, hun eigen downloaddatabase en distribueren ze NordVPN voor pc en Mac.

Ga op uw smartphone naar de officiële winkels die aan uw mobiele besturingssysteem zijn gekoppeld. Ga op Android naar de Google Play Store. Op iOS wordt NordVPN ook rechtstreeks in de Apple App Store vermeld. Als je problemen ondervindt bij het vinden van NordVPN-apps op een of meer van deze platforms, ga dan naar je Nord-account, sectie Downloads, en selecteer je besturingssysteem om doorgestuurd te worden naar de officiële Google- en Apple-winkels.

Opmerking: hoewel het installeren van een app vanuit een extern bestand op de iPhone ingewikkeld is, is het proces op Android veel eenvoudiger. Het wordt echter ten zeerste aanbevolen om geen APK (Android-applicatiebestand) op uw smartphone te installeren, omdat u hierdoor wordt blootgesteld aan malware en niet profiteert van de automatische beveiligingsupdates die door Google Play Store worden aangeboden.

READ  Xiaomi Paipai 4K, afscheid van BlackBerry's en Galaxy S22 Ultra

Helaas is er nog geen native ondersteuning voor VPN’s op Xbox en PlayStation. U kunt het probleem echter oplossen door NordVPN op uw computer te installeren en vervolgens uw console op uw Mac of pc aan te sluiten. Je kunt NordVPN ook op je router configureren met behulp van de tutorials die beschikbaar zijn op de website van de provider, die VPN-bescherming bieden voor alle apparaten in je thuisnetwerk.

Hoe kan ik NordVPN gebruiken nadat de software is geïnstalleerd?

Nadat u NordVPN op uw computer of mobiele telefoon hebt geïnstalleerd, start u de client of opent u de applicatie en logt u in op uw gebruikersaccount. Als u zich nog niet op de dienst heeft geabonneerd, kunt u dit rechtstreeks vanaf de inlogpagina van de dienst doen.

Selecteer op het startscherm de knop ‘Instant Connect’ om te genieten van directe VPN-bescherming, of selecteer handmatig een specifiek land, en ga!

Prijzen worden uitsluitend ter informatie verstrekt en kunnen worden gewijzigd. De redactie van BFMTV was niet betrokken bij de productie van deze inhoud. BFMTV kan een vergoeding ontvangen wanneer een van onze lezers een aankoop doet via de links in dit artikel.

Meest gelezen