Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tot ieders verbazing en ondanks de fans, wenst Nagui een tweede seizoen voor “The Artist”, Telehook France 2, dat op vrijdag eindigde.

Hij geeft niet op ondanks de zwakte van de rode kleur van “The Artist” … Nagui wil zelfs een tweede seizoen voor zijn show, wat iedereen verrast, terwijl iedereen dacht dat de show snel de schat aan herinneringen uit Frankrijk 2 zou vinden . In een interview met TV Maggastheer zegt:

“Ik weet niet of dit een voortzetting is van het leven van de ‘kunstenaar’ en ik ben het niet die dat zal beslissen. Het zou geweldig en coherent zijn om seizoen 2 te hebben, maar we moeten het idee van ‘Be Alive’ heroverwegen omdat het niet levensvatbaar is voor een show met zoveel middelen als de artiest.’ Als hij zei Iemand vertelde me: “Kunnen we daarover praten?”, zal ik economische oplossingen vinden in de omstandigheid die door de keten wordt gepresenteerd en dit aanbod laten bestaan opnieuw.

“Zonder poespas is er een financieel negatief evenwicht vanaf het moment dat je de fondsen verandert, je de prijzen verandert.

We waren enthousiast over wat het publiek zaterdagavond op prime time wilde zien. Ze geloofde en overtuigde iedereen dat er ruimte was voor creativiteit en dat het publiek iets nieuws nodig had.

Het is duidelijk dat hij niet langer getroost hoeft te worden door de normen. Ik hoor en begrijp het, want ik beleef het elke dag als publieksleider om 19.00 uur met nostalgische liedjes.”

Na een trage start op 9/11 met 1,31 miljoen kijkers en 8%, zakte het publiek naar 990.000 en vervolgens 847.000 of 5,6 en 4,8% PDA’s. France 2 bracht vervolgens de gevolgen in kaart door het programma in het tweede deel van de vrijdagavond te halen. Maar op 1 oktober keken slechts 532.000 mensen, of 5,2% van het totale publiek.

READ  Het is vreemd om een ​​vriend bevelen te geven.

Volgende week 657.000 verzekerd en 6,4%. En voor het einde, vrijdag, nog een daling met 541.000 kijkers, of 5,9%.