Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Michael Keaton keert terug naar Batman in de eerste trailer van de film

hoofdlid van Justitie SquadEn flash Hij krijgt binnenkort zijn eerste solofilm, die zojuist zijn eerste bijzonder pakkende teaser heeft gemaakt.

Gelukkige terugkeer

te zien in Batman versus Superman, dan in Justitie SquadEn Flash is een van de beroemdste superhelden in DC. Het kan echter vreemd lijken, De flash Het zal de eerste DC Comics-film zijn die zich richt op ’s werelds snelste personage, met uitzondering van DCEU.

Ter gelegenheid van DC Fandom, de online conferentie georganiseerd door Warner Bros. Om zijn vele projecten in strips, films, series en videogames te bespreken, Fans konden de eerste foto’s zien van FonkelingHet werd gepresenteerd door acteur Ezra Miller die het personage speelt. als vertegenwoordiger van Fantastische monstersDe film bevindt zich nog in de beginfase van de productie.

de film Fonkeling Het is duidelijk een van de meest verwachte DCEU. Het moet gezegd dat dankzij de mogelijkheden Zijn hoofdpersoon, die diepe chaos kan creëren in het ‘Multiversum’ van de hoofdstad, zal een speelfilm met hem kunnen wedijveren Spider-Man: Er is geen weg naar huis. Het is gemeld dat het Marvel Cinematic Universe, volgens hardnekkige geruchten, de drie incarnaties van Spider-Man zou moeten combineren: Tom Holland, Andrew Garfield en Tobey Maguire.

We weten dit echter al enkele maanden, Fonkeling Hij zal twee avatars van de Dark Knight of Gotham verzamelen: gespeeld door Ben Affleck, evenals Uitgelegd door Michael Keaton, in beide films van Tim Burton. Bovendien, zelfs als we zijn gezicht niet kunnen zien, Het lijkt erop dat de laatste degene is die aan het einde van de trailer verschijnt voor Fonkeling. We kunnen het zien aan de grootte van de oren van het masker, die veel groter zijn dan die in Ben Afflecks versie van Batman.

READ  Diana (Island of Discord) verminkt door ziekte: 'Ik nam 30 kilo mee'

We herinneren je eraan dat de film op 2 november 2022 in Frankrijk en op 4 november in de Verenigde Staten uitkomt. Je vindt Ezra Miller eerst in Fantastic Beasts: De geheimen van PerkamentusEn waarvan de releasedatum onlangs werd onthuld. Tot slot, neem gerust een kijkje op De eerste trailer van zwarte Adam, ook onthuld ter gelegenheid van DC Fandom.