Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jessica Thevenin en Tibo Garcia, de ouders van Liwan, onthullen voor het eerst haar gezicht

Stephanie Durant heeft een goede band met Jessica Thevenin en ontmoet Liwan voor het eerst sinds haar geboorte. Sinds de geboorte van hun dochter Jessica Thevenin en Tibo Garcia Ze hebben de beslissing genomen om het op te slaan van sociale netwerken. Dus lieten ze zijn gezicht niet zien. Maar vandaag hebben ze het mysterie op het gezicht van Little Yuan opgelost. Op Instagram plaatsten Jessica Thevenin en Tibo Garcia twee verschillende foto’s van hun dochter. Het is echt te kauwen! De afbeeldingen die we u uitnodigen om te ontdekken door verder te gaan in dit artikel.

Zoals je kunt zien, zijn Jessica Thevenin en Tibo Garcia erg trots op hun vermogen om hun dochter aan iedereen te presenteren. De mooie blondine schreef bijvoorbeeld: “Zo trots om onze mooie kleine pop LEEWANE te presenteren.” Tibo Garcia van zijn kant becommentarieerde zijn foto met het volgende bericht: “Met trots stel ik je voor aan Yuan ❤️”.

Reality TV-deelnemers hebben interactie

En de officiële presentatie van Li Yuan leidde tot de interactie van de reality-tv-deelnemers. Dit is het geval van Stephanie Durant die opmerkte: “De schoonheid van deze liefde ❤️❤️”. Baja schreef: “Ohawouuuuuuuuuuuu hottie ❤️”. Van haar kant verklaarde Emily Fiorelli dat Liwan net zo mooi was als haar broer! En ze hebben meer dan gelijk… Het kleine meisje is echt, echt, echt schattig! Houd er bovendien rekening mee Jessica Thevenin onthulde dat de zwangere Stephanie Durant in het echt “minder zwaarlijvig” was dan op Instagram.