Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een ticket ter waarde van 220 miljoen euro goedgekeurd in Frankrijk

EUROMILLIONS RESULTATEN – Het historische bedrag dat is ingezameld ter gelegenheid van de tweede Euromillions-trekking is twee keer per week gewonnen en het winnaarsticket is gevalideerd in Frankrijk. Hij ontving 220 miljoen euro en werd de grootste winnaar in de geschiedenis van de Europese loterij. Wat is de winnende combinatie?

[Mis à jour le 16 octobre 2021 à 12h34] Er waren maar twee trekkingen nodig om de historische jackpot te winnenEuroMillions In het spel gezet op vrijdag 15 oktober werd gewonnen. En cocorico, de eerste winnaar van de Europese loterij met een waarde van 220 miljoen euro, heeft de authenticiteit van zijn netwerk in Frankrijk bevestigd. Het is de grootste winnaar ooit in Frankrijk door de Française des Jeux (FDJ) sinds de oprichting van EuroMillions in 2004. Verder is de organisatie blij met onze Parijse collega’s: “FDJ is verheugd dat deze winst in Frankrijk is behaald” . De FDJ vervolgt: “Als we nog niet weten waar hij precies vandaan komt, wordt hij de grootste loterijwinnaar van Frankrijk, zoals Le Parisien opmerkt. De nieuwe miljonair heeft nu zestig dagen de tijd om zich aan hem bekend te maken. herwint de jackpot.Om ervoor te zorgen dat winnaars worden afgehandeld, zorgt de sectie Grote Winnaars ervoor.Als dat nog niet het geval is, bekijk dan de winnende nummers hieronder in deze historische verloting:

Euromillions-trekking voor 15 oktober 2021:

  • 21-26-31-34-49 en sternummers: 2-5
  • Code MyMillion: UL 815 5842 (internet)

> Beproef uw geluk in de volgende loterij met het FDJ-netwerk

Dankzij deze combinatie wordt de onbekende speler de grootste winnaar van de loterij in Frankrijk. We moeten terug naar 26 februari 2021 om de laatste Grand Prix-winnaar te vinden, dit keer was Zwitserland. In Frankrijk gaat het laatste record terug tot december 2020. En in het zuiden van Frankrijk won de speler toen 200 miljoen euro. Dus de nieuwe winnaar mag deze datum van 15 oktober niet vergeten, waardoor hij een supermiljonair werd. Het lot wekte ook de nieuwsgierigheid van velen. Tijdens deze loterij zijn al meer dan 60 miljoen tickets verkocht in 12 deelnemende landen. Dit is verre van wat FDJ verwachtte met 4 tot 6 miljoen netwerken.

READ  Issa Doumbia: Het vermiste familielid is gevonden, geeft details

Vraagt ​​u zich af welke nummers u op uw EuroMillions-netwerk moet spelen om 220 miljoen euro te verdienen? Op haar site presenteert La Française des Jeux statistieken voor de EuroMillions-trekking, de meest recente winnende combinaties, maar ook de nummers die het vaakst voorkomen. Als zodanig komt het getal 23 het vaakst voor in EuroMillions-resultaten sinds 2004, met 169 keer dat de laatste dateert van 8 oktober 2021. Volg 44 en 19 (elk 166 keer), 50 (165 keer) en 5 ( 163 keer). Wat de sterren betreft, werden 2 en 8 meestal getrokken.