Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Madonna, een ‘controle-geobsedeerde’ moeder… haar dochter Lourdes laat ons op interview gaan

in 63 Madonna Ze staat aan het hoofd van een groot gezin met zes kinderen, van wie ze er vier heeft geadopteerd: Lourdes Leon (25 jaar oud) geboren uit haar affaire met Carlos Leon, Rocco Ricci (21 jaar oud) als de Queen of Pop met de Britse regisseur Guy Ritchie (ze waren acht jaar getrouwd, 2000 tot 2008), David Banda (geboren 24 september 2005, geadopteerd in 2006), Mercy James (geboren 22 januari 2006, geadopteerd in 2009) en de tweeling Esther en Stella (geboren eind augustus 2013, aangenomen in 2017).

Omdat ze altijd het beeld van een vrije vrouw heeft nagebootst, nooit bang voor shock, zelfs op 63-jarige leeftijd, kan Madonna met haar zes kinderen als een lakse moeder worden beschouwd. Helemaal niet, integendeel! Als bewijs daarvan de getuigenis van zijn oudste dochter in deze zaak.

Mijn kinderen zullen niet zo zijn

In een interview met interview tijdschriftLourdes Leon werd gisteren onthuld en neemt zijn beroemde moeder in vertrouwen. Het model, dat versteld staat van haar okselhaar, legt uit dat Madonna streng is en haar leven onder controle heeft. “Mijn moeder is een controlefreak en ze controleert me al mijn hele levenHij vertrouwt de oudste dochter van Madonna. “Ik moest volledig onafhankelijk van haar zijn toen ik klaar was met de middelbare school“, vult de jonge Amerikaan aan. Deze onafhankelijkheid heeft Lord Lyon gevonden door zich financieel op te stellen. Dus het model betaalde zichzelf voor de universiteit en het appartement dat ze in New York had ingenomen, dan zou zijn moeder veel voor haar hebben gezorgd.”Ik heb geen financiële hulp in mijn familieLourdes Leon voegt eraan toe en erkent dat ze uit een zeer vooraanstaande achtergrond komt. Het is duidelijk dat ik zeer bevoorrecht ben opgegroeid en dat ontken ik niet.“”Ik denk dat mijn moeder al die andere beroemde kinderen zag, en ze zei: ‘Mijn kinderen zouden niet zo zijn’“Ik heb ook het gevoel dat als je ouders voor dingen betalen, ze enige invloed op je zullen hebben”, zegt Lourdes Leon, die een prominente verschijning maakte op het recente Met Gala.

READ  Dit bericht op het Facebook-account van Charles Aznavour roept controverse op!

Lourdes Leon staat bekend om haar explosieve uiterlijk, en ze heeft in het verleden veel in die richting geduwd door haar moeder. “Ze is heel onvermurwbaar in het nadenken over waar ik bekend om wil staan, behalve mijn uiterlijk. Dit is niet wat ik wil dat mensen over mij onthouden. Het is niet echt‘, erkent de oudste dochter van Madonna. Zal Lorde luisteren naar het advies van haar moeder? De toekomst zal het leren…