Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Macfly en Carlito kondigen de release van hun eerste album aan

YouTubers McFly en Carlito hebben de clip voor het nummer “Je Scrolle” onthuld en kondigen in december een albumrelease aan.

Ze keerden zich naar de Elysee en vlogen naar de Patreuil de France. McFly en Carlito stelden zichzelf een nieuwe uitdaging. Het youtubeur-duo plaatste vrijdag op hun account met 6,86 miljoen abonnees en kondigde de release van hun album aan. Het liedje heet jij scrollt.

In de marge van deze clip schreven ze: “Het is niet zonder emotie dat we de eerste clip van ons toekomstige album (The Best) onthullen. Het werd uitgebracht op 10 december.”

Adres jij scrollt Gecomponeerd door David Koskas (McFly) en Raphael Carlier (Carlito).

Dit wordt hun eerste album van twee YouTubers, maar niet hun eerste op het nummer. De twee komieken streamen al jaren satirische liedjes op hun YouTube-kanaal, overgewaardeerd versus gedenomineerd In september 2017, in mijn spirituele broer In juli 2020 tot Wij dragen geen ondergoed, in oktober 2018 of OK Boomer in februari 2020.

Logboeken bekijken

Natuurlijk niet te vergeten het lied van barrièregebaren, ik herinner, deel in februari 2021 een weddenschap met Emmanuel Macron, waarvan de clip kijkrecords brak. De video is tot nu toe meer dan 15 miljoen keer bekeken.

Album Dee McFly en Carlito
L’album van McFly en Carlito © McFly en Carlito

McFly en Carlito noemden dit project in 2020, in een interview met de site pure pauze, en merkte op: “We zijn van plan een album te maken, heel agressief, wat zal leiden tot een (…) mensen-kijkende tour omdat we ze zelden zien. Er zal een echte show achter zitten, niet alleen een eenvoudig concert.” Twee YouTubers beloofden ook dat er “veel ongepubliceerd materiaal” op dit album zal staan.

READ  Eric Naulo boos op Yacine Belattar en Cyril Hanoun over Tobacco (video)