Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Leticia Hallyday in de hemel: haar prachtige familievakantie met haar dochters en stiefzoon

Afbeeldingen. Leticia Hallyday plaatste op Instagram donderdag 14 oktober 2021 prachtige foto’s van haar familievakantie. Ze maakt misbruik van haar twee dochters, Jade en Joy, en ook van haar stiefzoon, allemaal in Arizona.

De klok staat in de palm van Leticia Hallyday. De moeder geniet de afgelopen dagen van een heerlijke vakantie in Arizona met haar twee dochters, Jade en Joy. Zoals ze op donderdag 14 oktober 2021 op haar Instagram-account onthulde, genoten weduwe Johnny Hallyday en haar kinderen van een leuke rit te paard. “Arizona en Utah zijn waarschijnlijk mijn favoriete staten in de VS. Een once-in-a-lifetime ervaring. We houden onze adem in… het soort plek dat je hart en ziel optilt. Sterk, krachtig en zo energiek! “ Dat gaf ze ook aan in een reactie op haar post.

Merk op dat op deze gezinsvakantie zowel de vriend van Jade Hallyday, Michael Sean Klimniuk, als Jean Reno, haar peetvader, aanwezig waren. Er was ook Zofia Moreno, de metgezel van de acteur. “Bedankt Jean @casa1948 en Zozofia_moreno voor deze familievakanties. We genieten van deze landschappen als een geweldige achtergrond met dit steeds veranderende lichtspel. De tijd lijkt stil te staan… We zijn gewichtloos” Leticia Halliday toegevoegd. Enige kleine minpuntje: Jalil Lispert, zijn nieuwe maatje, was afwezig bij abonnees. De regisseur kon niet aanwezig zijn omdat hij momenteel aan het filmen is in Boedapest.

Laeticia Hallyday in Love: A Rolling Story met Jalil Lispert

Ter herinnering: Leticia Hallyday en Jalil Lispert hebben hun relatie in september 2020 geformaliseerd. Sindsdien profiteren geliefden van elk moment en besluiten ze samen te gaan wonen. De twee tortelduifjes hebben hun zinnen gezet op een faraonische villa in de omgeving van Brentwood, Los Angeles. Wat breng je gelukkige dagen door met familie.

READ  Elsa Esnoult op dieet, ze verloor veel gewicht: "Ik voelde me zo veel ..."

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen