Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De moeder geeft toe dat ze “erg bang” was.

Deze zondag, 17 oktober, Amber Doll (Grote gezinnen, leven in XXLZe kondigde aan dat zij en haar man, Alexander, een motorongeluk hadden gehad en dat ze allebei gewond waren geraakt. Een moeder van vijf legt haar uit “geschrokken” Maar hij wilde zijn gemeenschap geruststellen op Instagram.

Sinds maandag 11 oktober 2021 Zes nieuwe gezinnen geïntegreerd grote gezinnen: Jan Zverin, een gezin van 7 helden, en De 7-jarige Dunands thuis, de Romero, een zigeunerfamilie met een heel groot hart, de Saffré en hun tien kinderen, de Fanich die op de bouwplaats van hun huis wonen, en tot slot de Vantorre: een stam van vier kinderen die Martinique verliet om terug te keren naar Frankrijk. Fans van de show waren zeker verheugd om de terugkeer van de vorige deelnemers aan de show te horen. Sterker nog, zowel Jenzons als Galle zijn terug! Avatar-stammen reageerden ook op dit vierde seizoen: gelukzaligheid Blijf ook trouw aan de functie Bambara en landen. Amber popDe superverpleegster die het front leidt, stuurde ook een bericht naar de nieuwe families die zich bij het avontuur aansloten, Waarschuw hen voor defecten.

“radiale kop”

Maar dit weekend had Ambre Dol andere zorgen om mee om te gaan. grote motorfan, De persoon die onlangs haar echtgenoot werd Hij investeert veel in zijn passie. Jonge vader stopt een van zijn motorfietsen in de woonkamer van het gezin! Het is niet ongebruikelijk dat Amber en Alexander met vrienden op motorweekend gaan. Dit is duidelijk het geval op zaterdag 15 oktober sinds Ambre Dol video’s deelde van zijn fietstochten. Helaas, De dag ging niet echt zoals geplandZoals het meisje opmerkte Instagram-verhaal Met een radiofoto van haar man en het bijschrift: Radiale kop (een van de botten van de onderarm, opmerking van de redacteur) is lager voor Alexander Doll.

READ  Myriam Abel is onherkenbaar na haar plastische chirurgie: netizens hallucineren

‘We waren zo bang’

Geconfronteerd met het gebrek aan begrip van haar fans, legde de moeder van de familie op zondag 17 oktober uit: “Alex brak zijn radiale kop. Gisteren hebben we een klein motorongeluk gehad. We doen elkaar overal pijn en maken elkaar bang. Vooral Ik. Waarschijnlijk omdat ik op mijn werk van die motorongelukken zie waar niet iedereen veilig uitstaptVoordat ze de omvang van hun verwondingen beschrijft, legt ze uit:Uiteindelijk heeft Alex noodzakelijkerwijs pijn in zijn arm een ​​beetje in de heup. ik ben hip. Ik heb er een mooie brandwond aan.“Maar een moeder van vijf wil gerustgesteld worden:”Maak je geen zorgen‘We wensen hen een spoedig herstel’, zei ze ten slotte.