Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Meneer Pokora is zijn leven als vader beu: kleine Jesaja maakt hem gek

Het leven van een vader is geen gemakkelijke taak. en dit is, M Pokora Ontdek het op de harde manier. Via zijn Instagram-account, op zaterdag 16 oktober 2021, deelde de zanger een perfect verhaal dat zijn zoontje Jesaja (1 jaar oud) hem liggend helemaal tot een geit maakte. Het is een ingewikkelde stap voor veel ouders, vooral voor de jonge acteur die het stuk speelt grote ambities In het Madeleine Theater.

Want in de avond van zaterdag 16 op zondag 17 oktober hoopte meneer Pokora dat zijn zoontje vroeg naar bed zou gaan. Die laatste stroomde echter over van de energie. Dit was best grappig voor de metgezel van de mooie Christina Milian die, in het verhaal, achter de schermen deelde op haar avond weg van rust. Want om 23:29 lag de kleine jongen nog in bed…”Het werk zit er nog niet opGewoon een foto van jou in het bijschrift (zie .) zei de vertaler diavoorstelling).

bange familie man

Ondanks deze kleine achtervolging met zijn jonge zoon, is meneer Pokora nog steeds een familieman die naar zijn kinderen luistert. In een Instagram-interview met de Alzheimer’s Medical Research Foundation kwam de 35-jarige zanger terug op een van zijn grootste angsten: dat hij ooit zijn kinderen, Kina Tota (5 maanden) en Isaia Pokora was vergeten.

Ik woonde bij mijn grootvader [Atteint d’Alzheimer], de dag dat ik begreep dat hij me was vergeten toen ik de kamer binnenkwam waarin hij zich bevond en dat hij me had gezien, realiseerde ik me dat hij niet meer wist wie ik was. En ik moest de kamer uit, een beetje huilend door de gangHij herinnert het zich droevig. En het gaat verder:Het is een zeer vreselijke ziekte en we waren ons aanvankelijk niet voldoende bewust van de ernst van de ziekte.. “

READ  Deze gratis kanshebber voor Netflix en Disney+ arriveert in Frankrijk