Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Zie je…”: Laurent Delahousse maakt een fatale fout met Gilbert Montagné

Op zondag 17 oktober onderscheidde Laurent Dillahous zich zondag om 20.30 uur met een fatale fout. Met een magnetische lancering nodigde France 2 omroep Gilbert Montagni zijn gast vandaag uit om te komen kijken.

Het is een televisiemoment waarmee de geschiedenis zal ingaan. Laurent Dellahous stelde Gilbert Montagne voor om de volgende foto’s te bekijken. Fatale fout: de zanger is blind. De Franse kunstenaar was te gast bij Laurent Dellahous in het weekprogramma “20h30 Le dimanche”. In het begin van zijn carrière vertrouwde Gilbert Montagni zijn blindheid, zijn banden met Johnny Hallyday of zijn politieke overtuigingen toe.

“Kijk…Luister, we zijn terug.”

Laurent Dillahous besloot toen om het archief in de lucht te brengen: Johnny nodigde hem uit om op het podium te verschijnen voor een publiek van toeschouwers. Vervolgens nodigde de presentator hem uit om de foto’s te bekijken. “We staan ​​op het podium en een zekere Johnny Hallyday zal het zeggen. Kijk… luister, we komen terug,” zei hij aarzelend. Fatale fout Laurent Dillahous wees er snel op: “Een paar minuten geleden zei ik: ‘Kijk naar Gilbert, ik fantaseerde! Wat zie je van dit alles? “.

Zoals genoemd tv-entertainmentDe zangeres kwam niet op tegen deze kleine fout. In feite bleef Gilbert Montagni zijn verhaal voor de kijkers vertellen. Even later merkten netizens het incident op Twitter op, wat leidde tot enkele beschimpingen.

READ  De voormalige Miss France draagt ​​een blauwe minibikini en laat netizens smelten!