Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Top Chef-fans “walgen” over de benarde situatie van Matthias

De halve finale van de “Top Chef” ging verder op woensdag 2 juni op M6. En als fans van het culinaire programma ongeduldig zijn om de namen van twee finalisten te ontdekken, is de test vooral “walgelijke” netizens.

Na het plotselinge geschreeuw van Paul Barré in aflevering 16 van “Top Chef”De competitie ging onverminderd door voor liefhebbers van gastronomie. Deze woensdag 2 juni zond kanaal M6 aflevering 17 uit van “topkokEn de avond was bijzonder intens omdat het het tweede deel van de halve finale was. De drie kandidaten, Matthias, Mohamed en Sarah, stonden om 21:05 gelijk. Het volstaat te zeggen dat deze strijd na de twee tests heel dichtbij was. vorige week, opgelegd door Mohamed en Sarah, woensdag fans”topkok“Ik heb reikhalzend uitgekeken naar de uitdaging van Matthias en we moeten toegeven dat de jonge chef-kok, die zijn eigen restaurant heeft, de lat hoger heeft gelegd.

Mathias vroeg zijn concurrenten om aan een heel product te werken… en pas op, het was niet zomaar een product. De halve finalisten moesten hun inspanningen en originaliteit verdubbelen om een ​​gerecht te maken over een babyzwangerschap. Een bijzonder gedurfde en complexe uitdaging, vooral omdat ze een maximale duur van 1u30 oplegde. Als hij zijn tegenstanders in grote moeilijkheden bracht, ontketende hij ook de toorn van Twittos.

‘Gewelddadige beproeving’

Meestal wordt elke aflevering van “top chef“De smaakpapillen van de kijkers gaan ervan kwijlen, maar deze show had het tegenovergestelde effect op internetgebruikers. Het was een complete babyzwangerschap… het was bij de genomineerden”slager spelen” Het dier werd volledig afgesneden om het been, de schouder, het rek, het zadel, de nier te herstellen … Deze reeks veroorzaakte sterke reacties op het web en vooral een golf van afkeer bij sommige gebruikers van sociale netwerken. Weinigen van hen voelden zelfs sympathie voor vegetariërs.

READ  Lucy en Maxine (Koh Lanta) zijn stiekem close voordat ze op avontuur gaan? De waarheid is eindelijk onthuld!

“de ironie”

Ook andere Twitter-gebruikers wilden graag met de vinger wijzen naar “milieuvriendelijke keuken“Van Mathias. Sommige Twitter-volgers betreurden het dat de halve finalisten drie babylammetjes hadden gebruikt om zich voor te bereiden.”Drie kleine borden“Voor hen is het”rotzooiMatthias trok opnieuw bliksem uit de Twittosphere.

“Waarom kijk je?”

Op hun beurt hadden andere Twitter-gebruikers moeite om alle negatieve opmerkingen tegen de beproeving te begrijpen. Ze zorgden ervoor om eraan te herinneren dat het gaat om “topkok“Dus het was natuurlijk om te zien”Vlees“en de”lijken“In hun schermen. En zo verdedigden ze Matthias.

Deze halve finale werd ook gekenmerkt door de aanwezigheid van Olivier Nasty. Deze tweesterrenchef sinds 2014 is de enige chef-kok die in 2020 de prestigieuze Five Toke van Gault et Millau ontving. Het volstaat te zeggen dat de halve finalisten onder druk stonden om dit gastronomische icoon onder ogen te zien. Wat als twee teams op Twitter waren tijdens deze halve finale?topkok“Kijkers speeksel proefden nog de gerechten van Matthias, Mohamed en Sarah. Slechts twee van de genomineerden kwalificeerden zich echter. Aan het einde van de avond kwamen de namen van de 12 finalisten voor dit seizoen van”topkoks” Het werd onthuld. Als Mohammed direct in de finale wordt gevonden, wordt Sarah uiteindelijk opgesteld door Michele Saran.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud: