Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit is het geheime bericht dat ik naar DSK Live heb gestuurd (video).

In volledige promotie van zijn autobiografie samengesteld verleden Bij Editions Grasset was Anne Sinclair aanwezig op de set c voor jouWoensdag 2 juni 2021. De kans voor Anne-Elizabeth Lemoyne en haar team om terug te keren naar een anekdote die de journalist onthulde in haar boek…

Op 11 december 1994 gaf Anne Sinclair live interviews met Jacques Delors op de Franse televisie. Is de voormalige minister van Economie, Financiën en Begroting kandidaat voor de komende presidentsverkiezingen? Dit is de vraag die iedereen zich op dat moment stelt. Anne Sinclair kreeg het antwoord eerder dan iemand anders, slechts een paar minuten voordat we haar ontmoetten. “Ik heb een verdomde weddenschap gesloten met de man die nu mijn ex-man is.” Ze legt uit, verwijzend naar Dominique Strauss-Kahn, zonder hem bij naam te noemen. “Ik zei tegen hem: “Als je begint met te zeggen: ‘Dit is de vraag die iedereen stelt’, dat betekent dat hij een kandidaat is, ‘Dit is de vraag die iedereen stelt’, dan betekent dat dat hij dat niet is. Dat is het niet.”“.

Een wedstrijd die Anne Sinclair te laat heeft gekwalificeerdkinderachtig“Gebaseerd op”DomDoorgaan:Vooral omdat ik vlak voor de aftiteling mijn tijd doorbracht met tegen mezelf te zeggen: ‘Pas op, je mag geen fout maken, hij is hier, hij is niet hier’. In plaats van te focussen op een show die zo belangrijk was.”.

Een reeks die Télé 7 jous je uitnodigt om hieronder te ontdekken: