Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Toehoorders: Top Chef leidt tot de conclusie van “The Resident” en “Taxi 2” sterk op TMC.

Woensdagavond klom M6 naar de top van het publiek met het nummer Top Chef, geproduceerd door Studio 89 en gehost door Stéphane Rotenberg. De kwartfinales van de culinaire wedstrijd trokken volgens Médiamétrie 3,50 miljoen kijkers. Uitdagingen van Anne Sophie Peck en Eric Fritchon waren in spanning met 16,1% van de personen van vier jaar en ouder (4+) die gisteravond, vanaf 23:20 uur, voor de tv zaten. De keten is ook een leider in de zakelijke doelstelling, met een marktaandeel van 28,9% voor Inkoopmanagers onder de 50 jaar (FRDA-50).
Vorige week domineerde Top Chef het publiek met 3,40 miljoen culinaire fans, of 15,4% van het publiek (28,6% FRDA-50).

Lees ook

TV

Publiek arriveert om 20.00 uur: de Polo-generatie vergroot de kloof en scoort goed voor “28 …

Massa's bereiken 19 uur: Brede leider Nagui alleen al overschrijdt 3 miljoen,

TV

Massa’s bereiken 19 uur: Brede leider Nagui alleen al meer dan 3 miljoen, “C to …

& quot;  Fort Boyard & quot;  : Jean-Marc Janeiro deed mee aan het 32ste seizoen van de France 2-wedstrijd

TV

“Fort Boyard”: Jean-Marc Janeiro deed mee aan het 32ste seizoen van de France 2-wedstrijd

TF1 volgt het einde van de Amerikaanse serie “The Resident” met Matt Czuchry en Emily VanCamp. De laatste twee niet-gepubliceerde afleveringen leverden 2,99 miljoen volgers op, of 13,0% van het totale publiek. Qua commercieel doel werd fictie ingehaald door “Top Chef” met een marktaandeel van 20,9%.
Afgelopen woensdag verzamelde de serie 3,13 miljoen Fransen, met een kijkersratio van 13,1%. Het marktaandeel van de commerciële doelstelling was 21,8%.

Schatkaart boven de 2 miljoen

France 3 wordt derde in het “Treasure Map” -spel dat wordt gehost door Cyril Ferro. De helikopter-speurtocht trok 2,31 miljoen kijkers om de Vendée des les te ontdekken. Het publiek is 10,5% voor personen van 4 jaar en ouder.
Het vorige aantal, dat plaatsvond in de Pyrenees Atlantique, telde 2,28 miljoen spelers (10,3% +4).

READ  RUNNED KOH LANTA 2024: Niet vertoond op tv, dokter komt tussenbeide vóór Jolie's elektrodetest

France 2 staat onderaan het podium met de film “Invisible Kisses” met Patrick Timset, Bruno Pozzolo en Barbara Scholes. De tv-film over homofobie trok 2,11 miljoen kijkers, oftewel 9,0% kijkersaandeel. Voor het commerciële doel hebben romans een marktaandeel van 5,0%. Toen het voor het eerst werd uitgezonden in mei 2017, telde het 3,6 miljoen, goed voor 15,1% van het publiek.

Wat de andere kanalen betreft, wordt “Taxi 2” gedomineerd door TMC. Het tweede deel van de saga trok gisteravond 1,61 miljoen mechanische enthousiastelingen, of 7,2% van het kijkerspubliek. Het marktaandeel van de handelsdoelstelling is 8,0%.

Artie vertoonde de Canadese film “The Fall of the American Empire” van Dennis Arcand. De film trok 1,24 miljoen kijkers (5,4% +4).