Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Francoise Hardy vertrouwt haar gezondheidsproblemen

In een interview met LobbenZanger en voormalig metgezel van Jacques Dutronick keerde donderdag 13 mei ronduit terug naar zijn zieke dagelijkse leven.

naar Francoise HardyElke dag open Nieuwe hindernisbaan. De zangeres liep de ziekte van Hodgkin op, toen een keelholte tumor, en past haar dagelijks leven voortdurend aan haar worstelingen aan, waarbij ze met grote moed in columns vastlegt Lobben. “Ik moet meer dan vijf uur per dag besteden aan het voorbereiden van de weinige dingen die ik kan slikken.”, Onthuld tijdens een ontroerend interview, gepubliceerd op donderdag 13 mei. twee jaar geleden, Zijn gezondheidstoestand Het bleef achteruitgaan, onder meer als gevolg van de vele radiotherapiebehandelingen, met name de 45 behandelingen, die ze moest doorstaan.

Symptomen overal

“Ik heb geen speeksel meer, geen besproeiing van mijn neusholtes, noch mijn linkeroor, dat van nature stil is.”, Continu Voormalig metgezel van Jacques Dutronic. Een harde klap voor degene die het heeft Hij wijdde zijn leven aan muziek. Helaas voor haar houden haar problemen daar niet op: Ademhalingsproblemen, hoestbuien, obstructie en neusbloedingen treden op zonder te stoppen zonder waarschuwing. Dus zelfs als ze vandaag in remissie was, gaf de kunstenaar de voorkeur Isoleer uzelf in uw Parijse appartementZeker sinds het uitbreken van de Covid-19 pandemie, om elk risico op besmetting te voorkomen.

Voorspel het einde van het leven

De vertaler Mijn vriend de roos N ‘Geen doodswens’En de Maar haar gevolgen dwongen haar nog steeds zich af te wenden van het lied. “Ik weet niet zeker of ik weer kan zingen of zelfs wil (…) Ik kan niet zingen als je geen speeksel meer hebt”Ze ving het op in een microfoon RTL Afgelopen maart. Verre van de impact van ziekte op haar carrière, kan Françoise Hardy niet anders dan nadenken over het einde van haar leven. “Ik steun euthanasie (…) Als ik niet langer in staat ben om de verantwoordelijkheid voor mezelf te nemen, met andere woorden als mijn dagelijkse lijden meer invaliderend en ondraaglijk wordt, zal ik dat zeker zijn [envie de mourir]”, Legt de ster uit, die vaststelt dat hij al met twee van zijn artsen over het onderwerp heeft gesproken. Voor haar is de Het recht om waardig te sterven Het “Gids”Waar u hoopt op tijd van te profiteren.

READ  Spanje: Acht jaar cel gezocht voor Shakira wegens belastingontduiking

Dit artikel is geschreven in samenwerking met 6Médias Agency